zo 13.12.15

CHVE

+ Innerwoud

Facebook event Deel Tweet

Amenra-frontman ontbloot de ziel op debuut ‘Rasa’

Als CHVE bezweert Colin H. Van Eeckhout, hogepriester van het verpletterende collectief Amenra, al een tijdje solo de innerlijke demonen gewapend met een draailier, een resem loops/effecten en zijn imposante, intrigerende strot.

Op eersteling ‘Rasa’ (Consouling Sounds – 18/12) graaft hij, met zijn gedachten, littekens en herinneringen als stafkaart, richting de essentie van zijn eigenste ziel. Een debuut, gevuld met meditatieve soundscapes, drones, rituele folk en mee geboetseerd door Dehn Sora (Treha Sektori, Sembler Deah), dat dient als een op maat gemaakte soundtrack bij de zoektocht naar je kwetsbare zelf. Oprecht, breekbaar en intens.
 


Video's

Reacties

the concert was very good - considering the artistic sides. but I have some questions about the accustic of the place : I think the sound/acustic was not so good... voila. thank you
4talii
Super optreden, maar toch wel spijtig van die ene persoon die de sfeer een beetje verknalde voor velen
joren1990
Bij innerwoud werd die kerel via de security naar buiten geleid. Bij CHVE helaas niet, viel het meisje vlak voor mij vaak lastig, maar waar bleef de AB-security ? Een iets te ingetogen concert, die wonderbaarlijk te snel plots afgelopen was.
ferre40
Pakkende, meeslepende performance. Om nooit te vergeten.
sybil
Zeer mooi en ingetogen avond. Inderdaad bijzonder jammer dat die ene kerel zo'n inpact had, maar ik vond dat die ene man van de security het al bij al goed heeft aangepakt. Op zich deed die man niets verkeerd, maar verstoorde idd wel de beleving voor een behoorlijk aantal mensen. Muzikaal was deze avond perfect en de omkadering was bijzonder passend.
tool-fan
Ik vraag me af hoe lang een persoon een intiem optreden mag verstoren alvorens die uit de zaal gezet wordt. Ik kan me inbeelden dat er tientallen mensen zijn die amper van Innerwoud hebben kunnen genieten omwille van die kerel helemaal vooraan in het midden. Jammer, gelukkig stonden wij aan de zijkant - hoewel hij nog steeds in ons gezichtsveld stond. Wel een wonderbaarlijke avond verder. Revelatie als Innerwoud is, was prachtig en CHVE was hypnotiserend goed. Ik kijk nu al uit naar Syndrome & CHVE nu donderdag in Leuven.
beyondthekit
Een heerlijke avond -- ontzettend bedankt!
mk
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify