wo 01.04.20

CANCELLED: Ezhel

Facebook event Deel Tweet

Concert van Ezhel op 1 april verplaatst naar vrijdag 27 november in La Madeleine

Naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus werd de Europese tournee van Ezhel uitgesteld, waaronder ook het concert op 1 april in Ancienne Belgique. Maar we hebben goed nieuws: het concert van Ezhel wordt verplaatst naar vrijdag 27 november 2020 in La Madeleine. Opgelet: het concert zal dus niet langer plaatsvinden in Ancienne Belgique, maar in La Madeleine (op slechts 650 meter van Ancienne Belgique).
 
Je oorspronkelijke ticket(s) blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum op vrijdag 27 november 2020 in La Madeleine. Je hoeft voor de rest dus geen verdere actie te ondernemen. Nieuwe tickets kunnen vanaf nu gekocht worden via www.ticketmaster.be

Indien de nieuwe datum niet past, gelieve je terugbetaling aan te vragen voor 9 mei door een reply op jouw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be.
We wijzen je er graag op dat je ook een terugbetaling kan vragen in de vorm van een AB concertcheque die 1 jaar geldig is na aankoop. We zouden niets liever willen dan jou terug te zien in AB.

Indien u tickets aangekocht heeft in de Ticketshop, gelieve een foto van jouw tickets te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar info@abconcerts.be.  
  
Wij danken alle fans en concertgangers voor hun begrip en kijken er naar uit jullie te verwelkomen op de nieuwe datum.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie