zo 21.01.18

Brides Of Lucifer

Facebook event Deel Tweet

Dé sensatie op Graspop Metal Meeting komt naar AB

Brides Of Lucifer was dé sensatie op Graspop Metal Meeting dit jaar, waar ze de Marquee twee avonden op rij afsloten voor een enorme menigte ! De groep bestaat uit 13 zangeressen onder leiding van pianist Steven Kolacny, gitarist Koen Buyse en toetsenist Ives Mergaerts. Het gezelschap blaast iedereen van zijn sokken met krachtige shows met een ijzersterke productie en een perfecte harmonie van stemmen. Brides Of Lucifer kondigt vandaag ook een zaalconcert aan. Een niet te missen evenement voor liefhebbers van het genre, op zondag 21 januari in de Brusselse Ancienne Belgique !


Video's

Reacties

Zelfde mening als de meesten, goed optreden maar veel te vroeg gedaan,
philippe.d'hondt673144
Het was een zeer fijn optreden, volledig in mijn verwachtingen na alles wat ik van hen al op Graspop had gezien! Ik hoop op alvast op meer! :-) Wat de algemene sfeer betreft: ik betreur het elke keer week opnieuw dat mensen het niet kunnen laten om die smartphones in hun zak/locker achter te laten! Je wil toch genieten, in het HIER en NU, en niet tegelijk bezig zijn met filmkes en foto's waar 90 procent van uw Facebook-vrienden NIET naar zullen kijken. Als een echte concert-ganger is het dus hoogst vervelend om een LIVE-optreden te moeten volgen op het scherm van de mensen die voor u staan. BTW: weet dat die kwaliteit van geluid en beeld niet eens zo goed is als het LIVE is! Dus stop er mee! En AB: van jullie verwacht ik dat jullie harder optreden... Op jullie website staat duidelijk dat er een verbod is op filmen.... DUH! Laat mensen hun gsm afzetten, of achterlaten, of mee de locker in... Roken mag ook niet meer, daar zijn jullie toch ook tegen opgekomen? Vergeet gewoon niet dat een optreden een fijne live-ervaring moet zijn voor iedereen... Wees gewoon CORRECT met jullie regels... Of geef de 'hobby-camera-mensen' een eigen balkon ofzo... ;-)
maaike@skinart.be
Super optreden! Iets te snel gedaan en afsluiten met een knaller was mooier geweest toch enorm genoten !
marino76
Spijtig dat het te vroeg gedaan was. Had graag meer gezien betreft het potentieel van de zangeressen, en muzikanten. Was een mooi verzorgd optreden. Super om naar te luisteren.
knight-1-rider
Mooi, indrukwekkend maar inderdaad abrupt en vroeg einde.
Karin.Schellekens677092
Flauwtjes.
gigi-bibi
Zeer goed optreden. Vooral de gitarist(en) hebben hard geoefend sinds graspop, want deze keer waren de solo's spot on. Ook de nieuwe nummers, en vooral chop suey, waren zeer goed gedaan.
bart20
top !
Romain.Helsen551665
Fantastisch optreden! Geroezemoes in de zaal overstemde soms. Het einde was kort en abrupt. Ik had geen idee van tijd, maar het was jammer dat sneller was afgelopen dan aangegeven.
Inge.Daems649884
zalig optreden!! volgend jaar mainstage op GMM!!
Nico.Winkelman651724
Fantastisch optreden ! Spijtig dat er weer een groot deel van het publiek dacht dat ze op cafe stonden en gewoon stonden te babbelen...
Arno.De Wolf651000
Erg genoten van een super optreden. Jammer dat er nog steeds mannen zijn die geen fatsoen meer hebben als er jongedames op het podium staan. #metoo heeft nog werk. Verder niets dan goeds voor de artiest en de zaal.
Stephan Fiers
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify