do 26.09.19

Braindance: DJ Boring (live)

+ Autem

Facebook event Deel Tweet

Van bedroom producer tot internationaal tourende DJ

Braindance, dat is de heilige drievuldigheid van vooruitstrevende dj’s, bedroom producers en vernieuwende (live) electronica acts. Denk aan de uitbundige sfeer van de befaamde Boiler Room Sessions, maar evengoed aan gevestigde namen uit de scene die van AB hun speeltuin maken. Braindance is dé eerste halte bij uitstek voor een nachtje Brussel en voor mind-blowing muzikale ontdekkingen.

AB’s Braindancereeks ontleent de inspiratie voor zijn naam aan de term waarmee de muziek van Rephlex Records - het iconische label van Aphex Twin - werd omschreven. Braindance is all about artiesten die niet enkel werken op je dansbenen, maar ook op je hersenmassa!

Tristan Hallis oftewel DJ Boring is alles behalven een saai figuur. De Australier woont al een aantal jaar in Londen en is een aantal jaar geleden in de underground lo-fi house scene doorgebroken met de internet hit 'Winona'. Sindsdien is de bedroom produer hard blijven werken en ondertussen toert hij de hele wereld rond als DJ. Op 26 september houdt hij halt in Brussel en komt hij zijn aller eerste LIVE show voorstellen in AB Club.

Lees meer Lees minder

Voor fans van Peggy Gou, Ross From Friends, Baltra, DJ Seinfeld, Mall Grab

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie