za 08.10.16

Bazart

+ Glints

Facebook event Deel Tweet

Nederlandstalige indiepop met wereldwijde ambities

Liever snel naar de hel dan traag naar de hemel”, Bazart’s vrije interpretatie van live fast, die young wordt ongetwijfeld de leuze van de komende festival zomer.

“Ik zie goud aan de rand van de zon / Ik ben te oud om te weten waarom / Mijn trein op het foute perron / Breintrein zoekt nieuw wagon’’, gloeiende urban poetry in Instagramkleuren. Het is pop in je moerstaal zoals je die zelden hoort. Bazart versnijdt, kneedt en her-kauwt het Nederlands, laat het zacht vloeien, knus in de groove.

Op koesenvoeten debuterend met ‘Tunnels’, nu ongeveer een jaar geleden, en op kruissnelheid gekomen met ‘Goud’ (nu al goed voor meer dan 6 maanden airplay!) palmt Bazart stormenderhand Vlaanderen en Nederland in.  
 

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Bazart was echt fenomenaal goed. Zalige sfeer, top kwaliteit geluid. Kortom, perfect. Het mocht voor mij nog eens zo lang geduurd hebben.
berresupergerre
Fenomenaal. Ik denk dat ze zelf nog niet weten wat ze gaan betekenen voor Nederlandstalige (lees:Vlaamse) muziek/bevolking. Lang geleden dat ik me zo verbonden heb gevoeld met een Nederlandstalig artiest. Vooral vab de uitspraak, intonatie en loepzuivere stem van Mathieu was ik zeer onder de indruk. Volgende show in kleine zaal ben ik sowieso aanwezig!
Tom.Gybels555522
Geweldig !...
ann.van den berghe555535
Bazart weet zichzelf telkens weer te overtreffen! M'n zus en ik zijn vanuit Nederland afgereisd en hebben er gelijk een super leuk weekendje Brussel van gemaakt. (Was dus ook meteen de eerste keer AB voor ons, echt een toffe zaal!) Bazart is een band die we nooit te vaak kunnen zien. Mega goed live en héérlijke nummers. Ze weten altijd een goede vibe te creëeren! :-)
Jeanin.Posthumus555574
Za-lig optreden. Ook het voorprogramma was top, leuke ontdekking!
lisanne
Top concert van een top band!
Laura.Platteau555038
Super
Lies.Verbanck555688
Samen met de 2 tienerzonen genoten van hun eerste concert@AB
Kristel.Van Rillaer555668
BAZART is TOP !!!!!
Eddy.Vanlerberghe555745
Super ... een beetje kort maar fantastische sfeer.
bart_crommelinck
het concert was héél tof
godeliefjes
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie