zo 03.11.19

Archive

+ October Drift

Facebook event Deel Tweet

Archive viert 25ste verjaardag met best of album en tournee

2019 wordt een bijzonder jaar voor Archive, die dit jaar hun 25ste verjaardag in stijl mogen vieren. Het Londense collectief brengt voor de gelegenheid een album uit met het beste uit de afgelopen 25 jaar, en rijgt daar uiteraard ook een groots opgezette tournee aan vast, waarmee ze op zaterdag 2 november langs de Ancienne Belgique komen!

Het album, dat kortweg de titel ‘25’ meekreeg, werd vandaag aangekondigd met de release van de gloednieuwe single “Remains of Nothing”, featuring Band of Skulls. De plaat zal op meerdere formats verschijnen en bevat maar liefst 43 nummers, 8 nieuwe tracks, een tien minuten lange EP en een single van 7 minuten, dat alles bijgekruid met enkele prestigieuze samenwerkingen - waaronder eentje met Steve Mason van Band of Skulls.

Archive kan terugkijken op één van de meest voorbeeldigste carrières uit hun genre, twaalf prachtige studioalbums, enkele onnavolgbare klassiekers, optredens op de grootste festivalpodia (bij ons onder meer Rock Werchter, Pukkelpop en Dour), en talloze vijfsterrenshows in de mooiste zalen overal ter wereld. Darius Keeler en zijn band staan te trappelen om opnieuw de baan op te gaan en hun trouwe schare Belgische fans opnieuw te begroeten. Dat wordt een groot feest!

Lees meer Lees minder

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify