ma 26.11.18

Angèle

+ Blu Samu

Facebook event Deel Tweet

The next big thing? Dat is Angèle!

Angèle, dat is humor en zelfspot die je verrast als een vers geschud blik Fanta. Zij staat voor een totaalconcept dat de popzangeres helemaal opnieuw wil uitvinden: ze schuwt de spot en de malaise niet, en creëert een uniek en ongeremd urban universum terwijl ze het beste van haar populaire voorbeelden in zich opneemt.

Nauwelijks 21 jaar jong, en ze is al klaar om de wereld op te peuzelen. En dat die wereld er klaar voor is, is een understatement, want de jongedame zweeft momenteel op een wolk van buzz, met dank aan de sociale media. Eén van haar favoriete speeltuinen is Instagram, waar ze met knotsgekke korte video’s van zichzelf een breed publiek op haar hand krijgt. En hoewel haar palmares nog bescheiden is, gaan ook de pers en professionals gewillig door de knieën. Het moet gezegd: ze is gezegend met een bijzonder mooie stamboom, en niet enkel die van haar familie (vader-zanger, moeder-comedienne, broer-rapper). Na een cursus in de mythische Antwerpse Jazz Pop-studio – ze ging van piano naar zang – leerde Angèle alle kneepjes op de beste leerschool die er is: de cafés waar ze werkte, waar de tooghangers versteld stonden van het lef van een meisje dat van niks bang leek te zijn. Zelfs niet van toeschouwers als rapper Damso of de zusjes van Ibeyi, waarvoor ze al als voorprogramma mocht aantreden op tournee. En dat met haar heel eigen werk; stuk voor stuk onweerstaanbaar zure snoepjes.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Super voorprogramma, super Angéle-optreden!
Dekerf.Stefaan727874
super a refaire vite
Peggy.Erseel721056
drôle, sensible, touchante, un talent indiscutable... une pépite!
jeromeh6
La petite princesse bruxelloise est rentrée à la maison est c’était la plus jolie claque de l’année! Merci l’AB pour l’ecrin chaleureux pour vivre ce moment! Je reviendrai très bientôt...
Fatima.Coletto727020
Ambiance au top !! C’est une véritable artiste qui ne se prend pas la tête sur scène . Décalée et très drôle ! On a adoré !! A refaire bientôt
Nadège .Denieau693386
Waw c'était super, une super ambiance et des invités de rêve, bref 4 étoiles parce qu'il faisait vachement chaud quand même :)))
Elanor.Castanheir
Compleet optreden, enorme ambiance. Helemaal overtuigd en kijk uit naar volgende tourdata.
piet-bastaerts
belle prestation, belle ambiance, donne envie de la revoir en concert
combien88
Topissime
Manu.Delporte711274
Génial! Un show bien mis en scène, une artiste qui a le groove, des reprises canons et un invité surprise de ouf! Bref, j'ai déjà hâte qu'elle revienne à l'AB!
margauxjanssens
Magnifique
umaa
Super! En wat een leuk voorprogramma!
Dekerf.Stefaan727874
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 3 mei worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.