do 30.05.19

Alice in Chains

+ Black Rebel Motorcycle Club

Facebook event Deel Tweet

Grunge-iconen voor het eerst in AB!

Al meer dan 30 jaar staat Alice in Chains aan de top van de grunge-scene. Afgezien van een korte pauze in het begin van de jaren 2000 is de band uit Seattle altijd druk bezig geweest met internationaal toeren en muziek uitbrengen. Vorige zomer schitterden ze nog op het hoofdpodium van Rock Werchter, maar nu zie je ze heerlijk intiem in AB. Alsof dat nog niet genoeg is, brengen ze niemand minder dan Black Rebel Motorcycle Club (in 2013 nog goed voor een volle grote zaal) mee als special guest!
 

MAX 4 TICKETS PER PERSOON !


Voor fans van Nirvana, Soundgarden, Faith No More, Pearl Jam,...

Video's

Reacties

Super concert van beide groepen .. AiC ook op RW 18 meegemaakt ook heel goed maat in topzaal AB toch een extra. Mooie programmatie
missbri
Un magnifique concert, un groupe au top dans une superbe salle, l'ambiance était vraiment super. Bref une soirée parfaite !!! Merci l'AB !!!!
Sandra.Nicouette606428
Great concert. First time that I saw such an enthusiastic audience in Belgium.
stevesenatore
Très bon concert, à revoir...
stanybryssinck90
Legends!!
Rocha
Top!
Martine.De Roo802325
Fantastisch concert met gelukkig een stuk beter geluid dan eerder in de week in Tilburg. Daarnaast was het publiek in de AB een stuk enthousiaster dan in de 013.
rwessel
Was sedert hun passage in de Gentse Vooruit (met The Screaming Trees als voorprogramma!!) geleden dat ik de band nog eens in een zaal had gezien. Het moet gezegd dat de band een prima set bracht en het publiek was volledig mee. Maar eerlijk toegeven anno 2019 is de band niet meer relevant en loert het gevaar van het nostalgie circuit. Ik draag de band een warm hart toe en ben tevreden dat ik ze nog eens in een zaal heb gezien. Voor mij is het goed geweest de cirkel is rond. The Black Rebel Motorcycle Club als voorprogramma was zeker meegenomen en ze speelden eveneens een goed maar veel te korte set. Prima avond, blij dat ik de oversteek naar het mistroostige Brussel heb gemaakt....
Willy de Wolf
Fantastic concert. Was lucky to be standing on second row between William and Jerry. The icons lived up to the expectations, it’s always a privilege to see this type of bands in the intimate settings of a small venue like AB. The AiC guys seemed to have genuine fun on stage too and while playing which made it great to watch. Last two songs, as expected from their usual set list, were magic with the crowd atmosphere.
sister_moon_rosalie
Super concert ! chouette contact du groupe avec le public et très bonne ambiance dans la salle!!
bea17
Was in orde maar vond voorprogramma meer mijn stijl
tanialauwereins
Super concert!!!
barrel
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify