za 14.04.18

Air Traffic

+ Adam French

Facebook event Deel Tweet

Tiende verjaardag van debuutalbum Fractured Life wordt gevierd met langverwachte opvolger

Precies 10 jaar geleden kwam het debuutalbum van Air Traffic uit. ‘Fractured Life’ verrastte in 2007 vriend en vijand met de originele pop-en rocknummers vol briljante, subtiele en brutale arrangementen. Om de 10de verjaardag van hun debuutplaat, en vooral ook de komst van hun langverwachte tweede album, te vieren komt Air Traffic terug  naar België.


Video's

Reacties

Super 1 super ! super ! je suis ete la aussi le 15.04.18 ;)
montreal3
Ik heb Air Traffic eerder toevallig ontdekt op Rock Werchter en van dan af grote fan geworden. Na 10 jaar zijn ze zowaar nog beter geworden, al heeft ook veel te maken met de locatie: AB laat je gewoon toe om een concert op en top 'te beleven', niet te vergelijken met een festivalweide. Ook een dikke pluim aan de security, toen ik tijdens het concert plots onwel werd en even naar buiten moest heeft men mij goed geholpen.
Kristof.Castelein667572
Topconcert! Ze klinken even goed live als op plaat en je ziet dat ze zelf ook genieten van het concert. Zelden zo een enthousiast publiek meegemaakt in de AB!
kyra_vdc
Heb zoooo lang gewacht en uitgekeken naar hun terugkomst. En of ze deze niet gemist hebben... Ik ben gaan kijken naar hun eerst concert dat ze sinds hun hereniging gespeeld hebben en had een beetje schrik dat de magie er nu een voor een deeltje af was maar niets is minder waar. Ze hebben me wederom omvergeblazen met hun vulle, intieme, gevoelige maar toch heftige nummers. Ik was helemaal weg van het concert!
Joeri Van Herck
Geweldig - Die mannen zijn live even straf als op hun CD
Dannyvanboxel
zoals steeds zeer goede organisatie van de AB. Air Traffic zag ik voor eerst op Rock Werchter, 2 maal zelfs. Ik was er dus op gebrand om hen terug te zien. Het was het wachten meer dan waard. Geweldig optreden, mooie lichtshow en zoals steeds een uitstekend geluid. Spijtig dat er nog altijd mensen in het publiek staan, die het hele concert lang met elkaar staan te roepen, wat je concertbeleving toch wel verpest. Wat komen die daar toch zoeken? Ga dan toch gewoon op café! Had gelukkig de moed om hen tot stilte aan te manen, wat door de omstaanders erg gewaardeerd werd. Tot een volgende maal in de mooiste en beste concertzaal van het land.
mateke
Super!!! AB stond op zijne kop, en ik ook. Echt top!
koen-veerle-at-scarlet-be
Geniaal! De sfeer zat er helemaal in! Bijna vergeten hoeveel fantastische nummers die mannen hebben gemaakt...
Els.Westhovens578711
Na 10 jaar stilte lijkt het alsof ze nooit zijn weggeweest!
paquita1972
Top!
krikrikris
Zalig concert! Meer dan wat ik had kunnen hopen! Ik was weer helemaal in mijn tienerjaren. Alles was top en ik heb er met volle teugen van genoten!
Pauline.D'Haese667638
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify