za 21.11.20

ABnormal - Volta & AB present: Shht

+ Joeri Chipscingers (solo)

Facebook event Deel Tweet

Een versmelting van chaos, absurdisme en schoonheid

Tijdens deze concerten is het dragen van een mondmasker verplicht en zijn enkel bubbels van 1 of 2 mensen mogelijk. Wat als je met 3 mensen wilt komen?  Dan koop je 1 duo bubbel en 1 solo bubbel. 1 van je vrienden zit dan alleen op het balkon. Hetzelfde geldt voor alle andere oneven getallen.

Meer uitleg over de veiligheidsmaatregelen lees je hier

De strakke grooves en vooral waanzinnig energieke liveshows van Shht spreken tot de verbeelding. Grootmeesters als Zappa, The Beatles, Mauro Pawlowski, Bach, … zijn de bakermat van hun identiteit en eclectische sound. Hun indrukwekkende debuut ‘Love Love Love’ zette de Gentenaren meteen op de Belgsiche muziekkaart. In maart verscheen de opvolger van dat debuut, ‘Noneketanu’: een versmelting van chaos, absurdisme en schoonheid.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met VOLTA, een werkplek en concertzaal voor muzikanten. Muzikanten kunnen er terecht voor begeleiding, repetitieruimte, residenties, workshops en meer. Een superorganisatie met een superlocatie en een superrepertoire.

Lees meer Lees minder

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie