za 17.10.20

ABnormal - School is Cool

+ Noa Lee

Facebook event Deel Tweet

Things That Don't Go Right releaseshow

Ten gevolge van COVID-19 wordt het concert van SCHOOL IS COOL een 'ABnormal concert'.

Tijdens deze concerten is het dragen van een mondmasker verplicht en zijn enkel bubbels van 1 of 2 mensen mogelijk. Wat als je met 3 mensen wilt komen?  Dan koop je 1 duo bubbel en 1 solo bubbel. 1 van je vrienden zit dan alleen op het balkon. Hetzelfde geldt voor alle andere oneven getallen.

Meer uitleg over de veiligheidsmaatregelen lees je hier. 

Tickets blijven geldig en dienen niet omgewisseld te worden. Indien deze datum niet past, gelieve je terugbetaling aan te vragen vóór 30 september 2020 door een reply op jouw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be. 
We wijzen je er graag op dat je ook een terugbetaling kan vragen in de vorm van een AB concertcheque die 1,5 jaar geldig is na aankoop. We zouden niets liever willen dan jou terug te zien in AB.

Indien u tickets aangekocht heeft in de Ticketshop of via Ticketswap, gelieve een foto van jouw tickets te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar info@abconcerts.be.  

School is Cool verraste met de release van een live-best-of naar aanleiding van hun tienjarig bestaan. Nu is er de eerste single 'Close' van het aankomende studioalbum.

In de maand dat School is Cool tien jaar bezig is komen ze met een nieuw nummer: 'Close'. Het gaat over de strijd om content te zijn met wat je hebt, ook al is het nooit echt datgene wat je voor ogen had. Het is in School is Cool-land ook een primeur, omdat het hun allereerste echte duet is: keyboardiste Hanne Torfs zingt even hard de lead vocal als frontman Johannes Genard.

Na 'Good News' uit 2017 komt School is Cool terug met hun toepasselijk getitelde vierde studioalbum: 'Things That Don't Go Right' (release 08/03/2020).

De meeste dingen gaan nu eenmaal mis. Maar het creatieproces van dit album is grotendeels van een leien dakje gelopen. Zowel de eerste single 'Close' als de rest van deze avontuurlijke plaat zijn geïnspireerd door nostalgische classic rock, met veel tweestemmige gitaarlijnen, grote synthriffs en luide refreinen.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Alweer een super concert in de AB! School is Co én het publiek had er enorm veel zin in. Een welgemeende dank aan alle AB-medewerkers voor deze bijdrage aan ons mentaal welzijn in deze corona-tijden
sylvie-bourghelle
Fantastisch! Anderhalf uur genieten en even weg van de wereld. Zalig!
ellykopter
Net voor de eerste lockdown zagen we Equal Idiots en kregen we genoeg energie om die rotmaanden door te komen. School is Cool heeft ervoor gezorgd dat we alweer tegen een stoot kunnen. Dit was onwaarschijnlijk goed. Het plezier spatte er af, zowel bij publiek als bij de muzIkanten. Zalig. Uitstekende organisatie.
nele.delhoux786146
School is cool is gewoon de Max , wat een energie de Johannes Genard . T was lastig om op je stoel te blijven zitten , maar alle respect voor de coronamaatregels , pluim voor de organisatie . Het was zeker corona proof
Carolien Janssens
Na al die concertlozen maanden deed het ontzettend deugd om weer eens een concert mee te pikken! School is Cool bracht frisse poprock en Duracell-konijn Johannes verzorgde de show. Schitterend! Ik heb weer genoten... We want more!!!
Hugo Van Bossuyt
Zalliiiiiigggg !!!
coolio4
Zeer goed georganiseerd/ super avond/ We kwamen vooral voor Noa Lee!
miekedegroote
Goed georganiseerd en zalig om nog eens live muziek te horen. Top!
shanavdb
Top avond
Martijn.Verhelst622223
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie