do 05.11.20

ABnormal - PAARD.

Facebook event Deel Tweet

Ep-releaseparty van dit ‘space age-jazz-wave’ (dixit Focus Knack) trio

Ten gevolge van COVID-19 wordt het concert van PAARD. een 'ABnormal concert'.

Tijdens deze concerten is het dragen van een mondmasker verplicht en zijn enkel bubbels van 1 of 2 mensen mogelijk. Wat als je met 3 mensen wilt komen?  Dan koop je 1 duo bubbel en 1 solo bubbel. 1 van je vrienden zit dan alleen op het balkon. Hetzelfde geldt voor alle andere oneven getallen.

Meer uitleg over de veiligheidsmaatregelen lees je hier. 


Tickets blijven geldig en dienen niet omgewisseld te worden. Indien je niet kan komen, gelieve je terugbetaling aan te vragen vóór 30 oktober 2020 door een reply op jouw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be. 

We wijzen je er graag op dat je ook een terugbetaling kan vragen in de vorm van een AB concertcheque die 1,5 jaar geldig is na aankoop. We zouden niets liever willen dan jou terug te zien in AB.

Indien u tickets aangekocht heeft in de Ticketshop of via Ticketswap, gelieve een foto van jouw tickets te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar info@abconcerts.be.  

Dit Gentse nu-jazz/broken beats/eclectische hiphop-trio zijn publieksmenners die humor niet schuwen. Muzikale mokerslag na uppercut, tot iedereen in beweging is. Hun muziek is zo divers als de bands (Compro Oro, Coely en Kapitan Korsakov) waaruit hun groepsleden komen. In oktober verschijnt hun eerste ep. PAARD. is opnieuw de zoveelste opwindende loot aan de Belgische hedendaagse jazzboom (zie ook: SCHNTZL, Donder, TaxiWars, STUFF., …)

Lees meer Lees minder

Kurt Overbergh: "PAARD. live afgelopen editie op Gent Jazz? Dát was smullen!"


Voor fans van Compro Oro, Resavoir, KOKOROKO, Stones Throw Records,…
In de pers "Het ene moment punkfunk, het andere trap-achtige beats, die voor een rapper als Danny Brown klaargestoomd lijken te zijn." (Focus Knack)

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie