do 15.10.20

ABnormal - Marble Sounds

+ Gianni Marzo

Facebook event Deel Tweet

Zeemzoet en wonderschoon

Ten gevolge van COVID-19 wordt het concert van MARBLE SOUNDS een 'ABnormal concert' en verplaatst van 13/10 naar donderdag 15 oktober 2020.

Tijdens deze concerten is het dragen van een mondmasker verplicht en zijn enkel bubbels van 1 of 2 mensen mogelijk. Wat als je met 3 mensen wilt komen?  Dan koop je 1 duo bubbel en 1 solo bubbel. 1 van je vrienden zit dan alleen op het balkon. Hetzelfde geldt voor alle andere oneven getallen.

Meer uitleg over de veiligheidsmaatregelen lees je hier. 

Tickets blijven geldig en dienen niet omgewisseld te worden. Indien deze datum niet past, gelieve je terugbetaling aan te vragen vóór 30 september 2020 door een reply op jouw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be. 
We wijzen je er graag op dat je ook een terugbetaling kan vragen in de vorm van een AB concertcheque die 1,5 jaar geldig is na aankoop. We zouden niets liever willen dan jou terug te zien in AB.

Indien u tickets aangekocht heeft in de Ticketshop of via Ticketswap, gelieve een foto van jouw tickets te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar info@abconcerts.be.  

'Marble Sounds is de Death Cab for Cutie van hier' schreef Focus Knack ooit en niets is minder waar. Sterker nog, de Belgische indieband met leden uit Brussel, Brugge en Gent moet zeker niet onderdoen voor de grote jongens uit Amerika. Met hun fijne mix van indie, pop, postrock en electro is hun muziek immer easy on the ears.

Marble Sounds komt op Record Store Day 2020 met een nieuw album 'Traces/Recast' (jawel een anagram!) op het immer geliefde Zealrecords, dat op de koop toe in 2020 zijn 20ste verjaardag viert! Dubbel feest dus met deze mooie verjaardag en een ongetwijfeld prachtig concert van Marble Sounds in AB Club!  

 

Lees meer Lees minder

Voor fans van The Bony King Of Nowhere, The Postal Service, Band of Horses, Broken Social Scene, Bon Iver

Video's

Reacties

Excellent concert mais quel dommage ce public, non curieux de la première partie, qui s'amène à n'importe quelle heure et perturbe ainsi le set de cette première partie.
musicfada
kende ze nog niet, maar wou gewoon nog eens concertje meepikken; alvast een goeie nieuwe groep ontdekt, met een volle gitaarsound dankzij G Marzo; benieuwd wat Brecht aan piano hier nog aan had kunnen toevoegen; prima Covid-organisatie, bedankt
luc-vanthournout
Meerkoppige band geworden met een voller geluid. Een mooie afwisseling van pop en rock met telkens die melancholische ondertoon.
Wats Guy
Een mooie opwarmer in dezelfde stijl van Gianni Marzo. Ben dus wel benieuwd naar zijn eerste CD, die vandaag uitkomt. Marble Sounds zelf kwam eerst nogal luid uit de hoek - om de afwezigheid van de pianist te compenseren zgz. - maar vond nadien een mooie balans tussen het zachtere en wat luidere werk. Ook veel nieuwe nummers gehoord, wat me dan ook benieuwd maakt naar hun volgende verzameling luisterliedjes. Prima concert dus en idem dito voor de ABnormale organisatie ! Way to go, AB, GM and MS !
krisco
Leuke avond! Nog eens een concertje na 8 maanden zonder! Top concert! Goede organisatie door AB!
ellen_van_essche
J’ai adoré le concert hier de Marble Sounds! J’adore leurs mélodies et le concert avait un goût encore plus savoureux car c’était mon premier concert depuis le confinement. Chapeau à l’AB pour l’organisation irréprochable et tous les efforts déployés pour organiser des concerts dans des conditions très exigeantes! MERCI
lotta
Zalig en top georgsniseerd! Bedankt on dit nog mogelijk te maken!!! Totheel spoedig, hoop ik!
amandine_vandenbussche@hotmail.com
Gianni en Marble Sounds: Heerlijke muziek! Blij van terug in de AB te zijn. Merci AB: Toporganisatie!
wivina
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie