vr 02.10.20

ABnormal - High Hi

+ Wolker

Facebook event Deel Tweet

Brengt het getal 13 ongeluk?

Ten gevolge van COVID-19 wordt het concert van HIGH HI een 'ABnormal concert'. 

Tijdens deze concerten is het dragen van een mondmasker verplicht en zijn enkel bubbels van 1 of 2 mensen mogelijk. Wat als je met 3 mensen wilt komen?  Dan koop je 1 duo bubbel en 1 solo bubbel. 1 van je vrienden zit dan alleen op het balkon. Hetzelfde geldt voor alle andere oneven getallen.

Meer uitleg over de veiligheidsmaatregelen lees je hier. 

Tickets blijven geldig en dienen niet omgewisseld te worden. Indien de nieuwe datum niet past, gelieve je terugbetaling aan te vragen vóór 25 september 2020 door een reply op jouw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be. 
We wijzen je er graag op dat je ook een terugbetaling kan vragen in de vorm van een AB concertcheque die 1 jaar geldig is na aankoop. We zouden niets liever willen dan jou terug te zien in AB.

Indien u tickets aangekocht heeft in de Ticketshop of via Ticketswap, gelieve een foto van jouw tickets te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar info@abconcerts.be.  

Op vrijdag 13 maart 2020 komt het nieuwe album van High Hi uit via Caroline. De elektronische darkpopband is in ieder geval niet bijgelovig, want tot die dag komt er telkens op de 13de van de maand een nieuw nummer online. Zo leerden we in november al '94A9' kennen en komt in december 'Borders' uit. Eens alle nummers uit zijn komen ze de plaat live aan ons voorstellen in AB

Lees meer Lees minder

Voor fans van Chvrches, The Knife, Crystal Castles

Video's

Reacties

Wolker, verrassend en wat goed! High Hi, boordevol energie, goeie afwisseling in recente en oudere wat hardere nummers. En ze brengen dat podium helemaal tot leven, super gedaan. AB: danku om alles zo goed te regelen in het nieuwe normaal, al voelt het toch ook behoorlijk abnormaal. Social distancing was voldoende gezien iedereen mondmaker draagt. En dat wij onze vouwfietsen binnen kwijt konden vond ik geweldig!
katleen73
Super concert! Een ware triomftocht voor High Hi na jaren aan de weg getimmerd te hebben. Humo's Rock Rally 6 jaren geleden en nu op het hoofdpodium(theater) van de AB. Terecht nummer 1-songs in De Afrekening met "Daggers" en "94A9".
herman-2
Zaaaaaalig concert van High Hi, het ging in een flits voorbij, strak, Bij tijde overweldigend! een fantastische band die meer grote podia verdient! Spijtig dat men na de bisnummers niet even kon ‘bekomen’ in zijn stoel,... maar onmiddellijk werd aangemaand om de zaal te verlaten. Maar zeker en vast genoten van A tot Z!
rockrally
Wolker was aangename verassing. Heel goed. Concert High Hi super goed !! Social distancing regels waren volgens mij niet gevolgd. Mensen zaten veel te dicht opeen.
Bart.Wauters852196
Wat een show ! Super !
danny.ooghe@skynet.be
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

ABnormal - High Hi nieuws

AB Session met High Hi

Luister mee naar 'Daggers'

Lees
ABtv

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie