vr 06.11.20

ABnormal - Echo Collective presents 'The See Within'

Facebook event Deel Tweet

Brussels klassiek ensemble presenteert voor het eerst eigen werk

Tijdens deze concerten is het dragen van een mondmasker verplicht en zijn enkel bubbels van 1 of 2 mensen mogelijk. Wat als je met 3 mensen wilt komen?  Dan koop je 1 duo bubbel en 1 solo bubbel. 1 van je vrienden zit dan alleen op het balkon. Hetzelfde geldt voor alle andere oneven getallen.

Meer uitleg over de veiligheidsmaatregelen lees je hier. 

De band tussen AB en Echo Collective is inmiddels niet meer stuk te krijgen. De aftrap van deze samenwerking werd gegeven met een commissioned work waarbij AB vroeg om Radiohead’s ‘Amnesiac’ (uit ‘01) – het broertje van dwarsligger ‘Kid A’ – te laten klinken alsof het een klassiek meesterwerk is. Vervolgens werden ze uitgenodigd door Joep Beving en Blixa Bargeld voor een samenwerking, en Jóhann Jóhannsson vroeg hen vlak voor zijn dood om recent werk van hem uit te voeren én op te nemen.

Als kers op de taart maakte het Berlijnse label !K7 (zie o.a. de artist curated series LateNightTales met o.a. The Cinematic Orchestra, BadBadNotGood, Jon Hopkins,...) hen het hof om voor het eerst een album vol eigen composities uit te brengen. Het indringende resultaat heet ‘The See Within’ en hoor je integraal op deze avond.

Echo Collective is tevens Artist in Residence in AB in de maand oktober waar ze volop zullen werken aan hun live show met visual artist Florian Guibert.

Lees meer Lees minder

Voor fans van Radiohead, A Winged Victory for the Sullen, Ólafur Arnalds, Jóhann Jóhannsson, Hauschka,…
In de pers ‘Echo Collective don’t just play music beautifully, they become the music.’ (Joep Beving)

Video's

ABnormal - Echo Collective presents 'The See Within' nieuws

Musical love is in the A.I.R.

Het Artists In Residence-programma van AB krijgt vorm en verwelkomt dit najaar verscheidene Brusselse artiesten en collectieven.

Lees
Stories

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie