do 22.10.20

ABnormal - Double Bill: Mathieu Serruys + Liew Niyomkarn

Facebook event Deel Tweet

Avond vol tapemachines, synths en electro acoustic sounds

Tijdens deze concerten is het dragen van een mondmasker verplicht. Om veiligheidsredenen is onze zaal ingedeeld in bubbels van één of twee personen. 

Meer uitleg over de veiligheidsmaatregelen lees je hier.

Mathieu Serruys debuteerde in 2014 met ‘on Germaine Dulac’, een plaat die gekenmerkt werd door filmische en landschappelijke tape loops en geërodeerde synthpartijen. Vijf jaar later heeft zijn muzikale tocht zich uitgekristalliseerd in ‘Skin/Glove’, de langverwachte opvolger die terug op B.A.A.D.M. verscheen, het label dat Serruys runt samen met grafisch ontwerper Joris Verdoodt.

‘Skin/Glove’ bouwt verder op de fysieke intensiteit, korrelige tapetexturen en emotievolle melodieën van zijn debuut, en vormt een uitgerijpte conceptplaat die niet alleen zijn muzikale, maar ook zijn persoonlijke zoektocht naar zelfverwerkelijking op indringende wijze evoceert.

Zijn concert van 15 juni 2019 in het AB Salon verscheen op cassette en is intussen een collector's item. Serruys werkt op dit ogenblik aan nieuw werk dat hij live zal voorstellen in de AB Club.

De in Bangkok geboren maar in Antwerpen wonende multi-disciplinaire artieste Liew Niyomkarn vormt samen met Inne Eysermans Velma Spell en maakt onder haar eigen naam fluïde elektronische muziek. Ze bracht enkele weken terug een limited edition cassette uit die ze hier live komt voorstellen.

In het verleden speelde ze o.a. in High Zero Festival (Baltimore), Studio LOOS (Den Haag), WORM (Rotterdam), Het Bos (Belgium), DAAD (Berlin) ...

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie