do 10.12.20

ABnormal - Cellini presents Carbone

Facebook event Deel Tweet

Een eerbetoon aan iedereen die zijn land achterlaat voor een betere toekomst

Tijdens deze concerten is het dragen van een mondmasker verplicht en zijn enkel bubbels van 1 of 2 mensen mogelijk. Wat als je met 3 mensen wilt komen?  Dan koop je 1 duo bubbel en 1 solo bubbel. 1 van je vrienden zit dan alleen op het balkon. Hetzelfde geldt voor alle andere oneven getallen.

Meer uitleg over de veiligheidsmaatregelen lees je hier. 

Hij stond o.a. al op Dour, Pukkelpop, Tomorrowland en draaide meermaals in Fuse. Dit najaar trekt techno-dj Cellini de zalen in met een unieke livevoorstelling. Beeld, lichtspel en intense elektronische muziek vloeien samen in een zinderende en fascinerende totaalbeleving. Carbone zet alle zintuigen op scherp!

Carbone is een performance die de Italo-Belgische geschiedenis tot leven brengt door middel van muziek, dans en beeld. Het concert vertrekt bij de jonge Maasmechelaar Gianmarco Cellini en wordt creatief aangevuld door Danielle Flieswasser en Justine Bourgeus (Tsar B).

"Het is mijn ambitie om het verhaal te vertellen van de generatie die deze stap zette. Een eerbetoon aan mijn beide grootvaders, die afgelopen jaar overleden zijn, en mij altijd gestimuleerd hebben om trots te zijn op mijn verhaal en mijn roots." - Cellini

Lees meer Lees minder

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie