zo 15.11.20

ABnormal - B R I Q U E V I L L E

Facebook event Deel Tweet

Belgiës best bewaarde metalgeheim

Tijdens deze concerten is het dragen van een mondmasker verplicht en zijn enkel bubbels van 1 of 2 mensen mogelijk. Wat als je met 3 mensen wilt komen?  Dan koop je 1 duo bubbel en 1 solo bubbel. 1 van je vrienden zit dan alleen op het balkon. Hetzelfde geldt voor alle andere oneven getallen.

Meer uitleg over de veiligheidsmaatregelen lees je hier. 

De Belgische harde gitaarscene is meer dan ooit een broeihaard van talent. Eén van de acts uit die succesvolle hoop is B R I Q U E V I L L E. De meditatieve loomheid van hun muziek en de nauwgezette uitwerking van de visuele aspecten in verbluffende live 'rituelen' zorgen ervoor dat ze één van de meest intrigerende en meeslepende bands van het moment zijn. Op 2 oktober brengen ze hun nieuwe album 'Quelle' uit (primeur: voor het eerst krijgt een album van de groep een titel mee) en dat komen ze live voorstellen in AB, rituelen incluis!

Lees meer Lees minder

Voor fans van Sleep, Isis, Pelican, Mogwai, Sunn O))
In de pers 'Over de band, die de personencultus schuwt, mag bitter weinig geweten zijn maar hun songs denderen als een pletwals door je gehoorgang met slepende composities die naar bloed smaken. ' - De Morgen
'Briqueville is: zwartgeblakerde soundscapes, kostenefficiënte metaldrums, sludge, doom, en daartussen enkele zonevreemde flarden classic rock. - HUMO

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie