vr 09.10.20

ABnormal - Admiral Freebee: EP release

Facebook event Deel Tweet

Onze favoriete Admiraal in duovorm presenteert gloednieuwe ep

Tijdens deze concerten is het dragen van een mondmasker verplicht en zijn enkel bubbels van 1 of 2 mensen mogelijk. Wat als je met 3 mensen wilt komen?  Dan koop je 1 duo bubbel en 1 solo bubbel. 1 van je vrienden zit dan alleen op het balkon. Hetzelfde geldt voor alle andere oneven getallen.

Meer uitleg over de veiligheidsmaatregelen lees je hier. 

Admiral Freebee is zowaar helemaal terug! But not as we know him. Een vervelende armblessure – de huisarts was formeel: té hard gerockt – dwong Tom Van Laere zijn gitaar tijdelijk aan de wilgen te hangen. Dus stortte de Admiraal zich op ergonomisch verantwoorde keyboards, drumcomputers en allerhande elektronica.

De single ‘No Ordinary Moments’ - met een intrigerende videoclip van Rinus Van de Velde – doet alvast het beste vermoeden. Het is dan ook reikhalzend uitkijken naar de gloednieuwe ep ‘Don’t follow Me, I’m Lost’ waaraan met engelengeduld is gesleuteld met behulp van goed volk als Jasper Maekelberg (Faces on TV), Joris Caluwaerts (STUFF.) en Mario Goossens (Triggerfinger).

Helemaal COVID-proof én in première stelt Admiral Freebee (in duo met Senne Guns) zijn gloednieuwe ep voor.

Lees meer Lees minder

Voor fans van Trixie Whitley, Neil Young, Bon Iver, Aldous Harding, Wilco, Karen Dalton,…

Video's

Reacties

Zeer fijne organisatie in deze bijzondere tijden (ik voelde me veilig!), leuk van terug in den AB te zijn en een zeer gesmaakt concert van den Admiraal. Alleen spijtig dat het niet met volledige band mogelijk was, ik miste die gierende gitaren echt wel om sommige nummers meer tot hun recht te laten komen... ;) Ook eigen drank meenemen vond ik een zeer goed idee! Grappig was dan weer de (blonde?)dame die vroeg waarom ze niet mocht dansen ;)
marc_met_een_c
Geweldige avond! Den Admiraal abnormaal en toch ook weer niet. Ongelofelijke herwerkte versies & nieuwe nieuwe nummers en chemie met Senne Guns. Tijd voor een cultuurcentra tour in Vlaanderen en ver daar buiten om de mensheid er bovenop te helpen, en het jaar 2020 alsnog te redden. Ik bestel alvast m’n tickets voor de stadsschouwburg in Mechelen
jakke76
Concert zelf was enorm geslaagd. 5 sterren zelfs. Leuke herwerkte versies van oude klassiekers, nieuw werk dat benieuwd maakte naar de uiteindelijke studioversies en zoals vanouds heerlijk absurde bindteksten die Tom al voor zijn dertigste tot een legende maakten. De omkadering echter was wel wat vreemd. Ik snapte niet waarom men persé op voorhand al moest aangeven of je alleen of met 2 in een bubbel kwam want er was niets speciaals voorzien. Enkel een zetel die opengelaten werd tussen de zogenaamde bubbels. Was dit om te kunnen bepalen wanneer het effectief uitverkocht was of zo? Wie zal het zeggen. Verder (toegegeven, tijdens het concert hoeft hij geen contact te hebben met iemand maar "lead by example" indachtig) had de PA man ook wel zijn mondmasker mogen opzetten ipv het aan zijn oor te laten bungelen om het na het concert dan enkel over zijn mond te dragen, de neus vrolijk vrij latend.
muttley
Deed zo deugd om nog eens in de AB te zijn.... Superconcert!
Kristel.De Bleser822532
Eindelijk nog eens in de AB. Nieuwe setting, nieuwe ambiance maar zeker geslaagd! Den admiraal was geweldig. Kijk al uit naar de volgende keer!
sam.neven@icloud.com
Awesome
Joos.Neven526441
Great gig! Invite them to record the old reworked songs (not sure already the plan)!
zara1981
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie