Fri 12.10.18

Per Gessle´s Roxette

Facebook event Share Tweet


Response

Heel mooie avond gehad, Per en zijn muzikanten waren top ! Een woordje over Marie hadden we toch graag gehoord, aan haar kan er niemand tippen, ook al deed de nieuwe zangeres zeker heel goed haar best, maar is een ander type. Toch genoten van het mooie concert !
Mieke.braeckman666082
Wspaniały wieczór i wspaniały niezapomniany koncert !!!
Krzysztof.Wiktor712545
Topconcert! Eén lange nostalgische avond met steengoede muziek. Niemand kan aan Marie tippen, maar Per maakte er toch maar een mooi Roxette-feestje van! (Minpuntje: 2,70 euro voor een 'thee' die wordt geserveerd in een bekertje dat een gemiddeld vingerhoedje niet overstijgt ... Hallo, AB?!)
Sofie.De Puydt753348
Een topavond! Ze gaven aan de liedjes een iets andere draai... echter bij sommige liedjes kan er niemand tippen aan Marie. Een eerbetoon aan haar miste ik wel, ze hebben geen woord over haar gesproken.
Kimmie_83
geweldige concert -er kwam een flashback terug van vroeger van mijn 1ste concert van roxette in vorstnationaal van the joyride tour in 1991.en die er nadien kwamen in de toekomst.en nu maar hopen dat per gessle and his band terug komen op tournee in belgie.
Ferrante.Carmello712534
Splendid show, but we miss Marie. Per is a fantastic singer-songwriter surrounded by other fantastic musicians. But a tribute to Marie would have been in place. Keep going Per, we hope to see you again in the (near) future...
Bob.Verpoorten743204
Wij vonden het niet goed, de zangeres zong vals en kon sommige liedjesteksten niet aan. Zeker zijn 43€ niet waard
sabrinadel
Geweldig concert ondanks het feit dat Marie er niet meer bij is. Ik hoop dat Per met zijn band nog vaak in de buurt zal optreden. Zíjn muziek smaakt nog steeds naar meer.
Cindy.Brenkers753739
Just reinforcing what others said, Marie is dearly missed but Helena has a fantastic voice which gives a different dimension to Pers songs. Like Per said, he has written songs for 40 years now, WOW, who could think this with Gyllene Tider etc., he is absolutely fabulous. Keep going Per
kaitorbjorn
Toegegeven: ik ging toch wel kritisch ernaar toe, want ik vreesde dat ik Marie heel erg ging missen... Per en zijn gezelschap brachten een heel mooie show met een mooie mix van nieuwe nummers en de nostalgische nummers... Ze kregen het publiek ook heel goed mee in het mooie gevulde AB... Heerlijk!!! Enige wat ik gemist heb... Er werden hele mooie visuele presentaties geprojecteerd op de achtergrond... Mss had Per en/of zijn crew toch ook iets van Marie mogen projecteren... want ook zij heeft Roxette toch ook GROOT(S) gemaakt!!!
Jurgen Bollen
Fantastisch en verfrissend!! #feestje Op geen enkel moment probeert de band Marie te vervangen, ze hebben de nummers authentiek, maar toch met een verfrissende sound gebracht. Per is een performer!
wendy_collaer
Fantastic !
Alejandro.Polo-Millán719300
You have to be logged in to post a reaction.
No AB account yet? Register here.

Your visit to AB

Mobility

Our concerts usually finish at 10:30 pm: that way you can still catch the last train home!

Plan your route

Hungry before the concert

Eat something in our AB Café & Resto. Enjoy your meal!

Reserve your table

Order your drink tokens now

That way you don't have to queue and you can go straight to the bar

Order

Fanmail

Share your latest musical discoveries with us! That way you will be first to know when they visit AB.

Connect with Facebook Connect with Spotify