Thom & Mauro from Forro In L.A.!

Thom Yorke is de zanger van Radiohead. Maar ook de vrolijke leider van een nieuwe 'supergroep'. En daar is ook Mauro van Forro In The Dark bij!

Niet meteen wereldnieuws, maar toch razend interessant: begin deze maand gaf de Radioheadvoorman enkele concerten in L.A. Dat was niet met zijn vaste Britse vrienden, maar wel met Flea (vooral Red Hot Chili Peppers), Nigel Godrich (onder andere producer Radiohead), en zelfs twee percussionisten: Joey Waronker (onder andere R.E.M.) én Mauro Refosco (vooral Forro In The Dark!) Deze gelegenheidssupergroep (?) bracht vooral funky versies van Thom's solo-escapades plus nieuw materiaal. En misschien toch weer wereldnieuws: op de links en volgens de verslagen waren de concerten zeer intens en sloeg de doorgaans niet zo vrolijke Thom Yorke zelfs aan het dansen. U zult dat ook doen als Mauro Refosco met zijn Forro In The Dark naar de ABClub komt, woensdag 4 november. Ze spelen dan na de verrukkelijke pianist Roberto Fonseca. Een 'late night concert', zo heet die formule dan, en dat betekent nog altijd dat wie een kaartje koopt voor Fonseca in de zaal, achteraf ook gratis naar onze Forro in de club mag! Laat het weten aan de wereld! 

www.deredactie.be

www.youtube.com

latimesblogs.latimes.com

Ander nieuws

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 3 mei worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.