Partytime in style with Raphael Saadiq!

Zondagavond 18 oktober is de superbe soulbrother DJ LEFTO! (En in de agora voor en na is er ook nog altijd de onovertrefbare DJ Fredje!)

RAPHAEL SAADIQ is classic! Instant neo-soulful funky classic. U zingt mee met 'Love That Girl' en hoort respect voor The Temptations, Al Green, The Four Tops, Gladys Knight & The Pips... Raphael Saadiq is die Amerikaanse zanger, bassist, drummer, gitarist die al vroeg mee mocht met Prince op zijn Parade-tour en voor het eerst zelf scoorde met TONY! TONI! TONE! Daarna was er LUCY PEARL, hier nog altijd te horen met dat frisse 'Don't Mess With My Man'. En nu zijn er al drie cd's op eigen naam uit, meer bepaald zijn recente, exquise The Way It Is (bij SonyBMG). Ook als producer is de man immens geliefd, cfr flinke klussen bij Macy Gray, Joss Stone, Snoop Dogg, John Legend, TLC, Q-Tip... Raphael Saadiq heeft daarenboven een straffe live reputatie, en is duidelijk verslaafd aan het groovy 60ies en 70ies geluid van Motown, Stax en andere grootmeesters. Er zijn niet veel betere, echtere, hetere en hechtere performers dan deze strakke band rond Raphael Saadiq!

Ander nieuws

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 3 mei worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.