do 16.11.17

Yevgueni

+ Tom Kestens

Facebook event Deel Tweet

Première - nieuwe cd voorstelling!

In oktober 2017 komt Yevgueni met een nieuw album: 'Tijd is alles'. De titel van het album lijkt een eenvoudige vaststelling, maar wel één die ons steeds vaker bezig houdt.

Tijd is altijd en overal, maar ook – en vooral – steeds vaker te kort. Tijd om – eindelijk - vader te worden op je veertigste bijvoorbeeld. De tijd om aan je grootste avontuur ooit te beginnen. Maar dan wel net op het moment dat de tijd ergens in je achterhoofd al eens zachtjes begint af te tellen. Terwijl het meer dan ooit hoog tijd wordt voor de wereld, de wereld waarin zij zal opgroeien. En meer dan ooit ook tijd voor twijfels of zij die het verschil kunnen maken de juiste kant op kijken. En of wij naar de juiste mensen kijken om – op tijd – het verschil te maken...

Een veelheid aan thema’s, grote vragen, dilemma’s en grote emoties die het meest persoonlijke en actuele Yevgueni-album tot dusver oplevert.

Tijd is alles, maar dit wordt weer een avond pure winst!

Niemand minder dan Tom Kestens vervangt Janne Schra nu als voorprogramma!

Uit het niets kwamen singles 'Altijd Overal' en 'Zal ik dan' dit voorjaar onze radiogolven teisteren. We wisten het meteen... er is een nieuwe stem in de Nederlandstalige pop opgestaan. De maker kennen we al langer, als founding father van revelaties Das Pop en Lalalover, maar deze keer heeft multi-talent Tom Kestens iets unieks voor mekaar. Kestens klinkt in zijn eigen taal namelijk zowel ontroerend als sexy. Hij schrijft poëtische lyrics, op melodieën waaraan gewoon niet valt te ontsnappen. En de sound is een zeldzame mix van akoestische puurheid en clevere synths, beats, strijkers. Het album 'Ochtendgloren' gaat ons allemaal bij ons nekvel pakken. Het zou wel eens één van de ontdekkingen van 2018 kunnen worden. 

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 3 mei worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.