zo 06.05.18

Trixie Whitley

Facebook event Deel Tweet

Solo avant-première brand new songs

Trixie Whitley heeft zich sinds 2013 volledig ontplooid tot een uitzonderlijke solo artieste. Haar drang naar experimenteren uitte zich reeds in 3 EP’s, 2 full albums ‘Fourth Corner' (2013) & ‘Porta Bohemica’ (2015), diverse concerten & samenwerkingen met internationale talenten als Robert Plant, Marianne Faithfull, Meshell Ndegeocello, Daniel Lanois...

In 2016 ontving ze ook een MIA voor beste writer/arrangeur en momenteel is ze de laatste hand aan het leggen aan haar nieuwe album. Dit album, geschreven in Brooklyn, NY en opgenomen met Run the Jewels producer Little Shalimar wordt dit najaar verwacht. De songs van deze plaat in wording wenst ze dan ook in intieme setting aan haar publiek voor te stellen in de AB Club, alvorens dit voor het grote publiek te gooien.

Wenst u als eerste te genieten van Trixie Whitley's nieuwste songs, samen met slechts een 200-tal enthousiastelingen, hou dan zeker de AB website in het oog op donderdag 15 maart om 10u, want dan start de ticketverkoop voor deze exclusieve show.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Zeer mooi intiem concert! Wel jammer dat het oorverdovend luid was!
Lisa.Van Beneden722860
Zeeer goed maar het mocht wat langer duren
mgoossens
Een solo concert in een kleine zaal verhoogt des te meer de intimiteit met Trixie's muziek. Een echte aanrader!
Gunseg
Wat een fantastische ervaring ! Trixie van zó dichtbij mogen meemaken. Enerzijds breekbaar en fragiel als een libelle ... dan weer scherp en vurig ... Zeer mooie afwisseling tussen gitaar, piano en haar vriendin Roland(e) SPD SX. Ook een publiek om ú tegen te zeggen ... lang geleden dat wij nog eens echt van de muziek konden genieten en niet moesten meeluisteren naar alles wat iedereen plots nog tegen mekaar moest zeggen tegen mekaar ... Trixie heeft er alvast een fan bij ! Perfecte lengte van een set, dus wij hebben ons geen seconde verveeld ... smaakt naar meer, Trixie !
rozanneke
Jammer dat ze zo vermoeid en -volgens haar zeggen- ongesteld was. Dat had iets vertederend en kwetsbaar, maar tegelijk voelde ik mij schuldig omdat zij zich moest opofferen om toch te spelen voor ons. Anderzijds vond ik het een prachtig optreden, vooral het nieuwe werk, en in het bijzonder het openingsnummer, deden smaken naar meer.. Echt een topartieste.
Stefaan.De Zutter504619
Mooi optreden maar wat kort
stefan.degeest589147
Fantastisch ! Wat een persoonlijkheid, grote klasse !
hilde-vanackere
2X live meegemaakt dit weekend,in de Rotonde vond ik het ietsje beter,maar kan aan mij liggen,want dat was een magische avond,en 2 lp's kunnen laten signeren,ik was zo blij!Fan voor het leven!
Tony Weytens
Bijzondere ervaring... Trixie brengt geen muziek, ze is muziek. Haar kracht en dynamiek tov intimiteit en breekbaarheid, zeer straf!
joblo
Inderdaad een unieke ervaring het optreden was natuurlijk veel tekort, ook dank aan security om een stoel te bezorgen . Super.
Baute Marnix
Genoten van Trixie!! Iets minder van de AB. In het programma staat dat ze twee uur zou spelen. Dat hielt met een uur al op en heb mij tevens enorm geirriteerd aan een loshangend deel boven de bar dat voor een hard trillend geluid zorgde. Dat mag echt niet kunnen als concertzaal.
P. van Putten
was ongeveer 30 ste x dat ik haar zag , zoals altijd fantastisch show .. beste show van deze toer tot nu ☺ kijk al uit naar Hamburg
joel reyniers
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify