za 20.10.18

The Vaccines

+ whenyoung

Facebook event Deel Tweet

The Vaccines stellen hun vierde langspeler voor

Néén, rock is nog niet dood! Vanaf de allereerste noten van ‘Combat Sports’ overvalt ons opnieuw hetzelfde kippenvel als in 2011, toen ze hun debuut op ons loslieten. Vandaag zijn The Vaccines helemaal terug om hun fans te verrassen met bakken energie en gitaargeweld! The Vaccines touren momenteel met hun nieuwe album, en na een langverwachte passage op de Main Stage van Rock Werchter, houden de vijf Britten ook komend najaar halt voor een nu al grandioos concert in Brussel. Afspraak op zaterdag 20 oktober in de AB!

Met hun vierde langspeler onder de arm bewijzen Justin Young (zang, gitaar), Freddie Cowan (gitaar) en Árni Hjörvar (bas), sinds kort bijgestaan door Yoann Intonti (drums) en Tim Lanham (keys) dat ze nog geen spat van hun charisma en hun rockattitude kwijt zijn. Na drie meesterlijke albums, die ruim een miljoen keer over de toonbank gingen – ‘What Did You Expect From The Vaccines’ (2011), ‘Come of Age’ (2012) en ‘English Graffiti’ (2015) – keren The Vaccines terug naar de bron met ‘Combat Sports’ en de aanstekelijke single “I Can’t Quit”. Ze doen hun beproefde combinatie van overweldigende refreinen en explosieve gitaarlijnen opnieuw alle eer aan. Een album dat overal gesmaakt wordt, en dat ze live met plezier en overgave aan ons komen voorstellen tijdens een onmisbaar concert.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

The Vaccines waren top. De mixing kon beter (stemmen kwamen er regelmatig niet goed door). het voorprogramma (When Young) was pover.
dentoon
Fantastique concert plein d'énergie, on a adoré
domino62
Geweldig optreden! Leuke mix van oudere meezingers met meer recente hits. The Vaccines stellen nooit teleur!
Lies.Rombout659657
Akkefietje met geluid ten spijt, een complexloos krachtig optreden met een uitgebalanceerde setlist. Drieenhalf sterren naar boven afgerond omdat het ook gewoon prettig was.
jjacobs
4 gitaren + 1 drum = waaauuuw. Super optreden. Ze staan inderdaad al op mijn lijst voor PKP. Ook Whenyoung was verrassend goed.
Kurt.Persyn680597
Super optreden, zeer jammer van het geluid!!!
Sabrina.Consiglio505573
Top optreden! Mix van nieuw en grootste hits, echt goede band om live te zien! Show was er echt!
seatlegirl
Fantastisch optreden! Maar het geluid kon beter...
dw_eva
Jammer dat de muziek even weg viel, maar voor de rest super optreden. Altijd fijn om te weten dat een band zo graag naar ab komt.
david3980
Jammer dat de muziek even weg viel, maar voor de rest super optreden. Altijd fijn om te weten dat een band zo graag naar ab komt.
david3980
Great performance by the Vaccines! Would've liked to hear more from Combat Sports though.....
annamia.williams500505
A part 2 ou 3 chansons, j'ai eu l'impression qu'ils ont chanté la même chose toute la soirée. Cependant, bon contact avec les nombreux fans.
henri-georges.de schauwers554985
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify