za 14.09.19

The Rubens

Facebook event Deel Tweet

The Rubens brengen een selectie uit het nieuwe album aangevuld met klassiekers

2018 bleek een absoluut topjaar voor The Rubens. De band trok op een wereldtournee van formaat, met haltes in de VS, het VK, Europa, Australië en Nieuw-Zeeland, gaf in juni zijn derde album, LO LA RU, uit en was maar liefst 42 keer te zien als supportact in de Beautiful Trauma Tour van P!NK.

Het album LO LA RU werd geproducet door Wilder Zoby & Little Shalimar (Run The Jewels 3) en opgenomen in een omgebouwde bunker uit WOII in de thuisstad van The Rubens. De plaat kwam de Australische hitlijsten binnen op plaats drie. LO LA RU zet het succes verder van de single Hoops, die de top 100 van de Australische radiozender Triple J aanvoerde, en leidt de sound van de band naar onbekend terrein, met het aanstekelijke Million Man, de publiekslieveling God Forget en dé topper van het album Never Ever (ft. Sarah Aarons) – een ijzersterk duet dat muziekfans wereldwijd weet te bekoren en de band al 20 miljoen streams opleverde.

The Rubens maakt zich op voor een nieuwe trip naar Europa en het VK in 2019, om een selectie uit het nieuwe album te brengen, aangevuld met klassiekers als Hoops, My Gun of Lay It Down.

Lees meer Lees minder

Reacties

Le groupe est super et le chanteur a une très belle voix, dommage que la "sono" de la petite salle de l'AB ne permet pas de la mettre en valeur comme il se doit.
jennydjin
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify