wo 09.09.20

POSTPONED: Tessa Dixson

+ Noémie Wolfs

Facebook event Deel Tweet

NIEUWE DATUM: 13/03/2021

Naar aanleiding van COVID-19 wordt het concert van TESSA DIXSON van 9 september 2020 verplaatst naar zaterdag 13/03/2021.

Tickets blijven geldig en dienen niet omgewisseld te worden. Indien de nieuwe datum niet past, gelieve je terugbetaling aan te vragen vóór 10 augustus 2020 door een reply op jouw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be. 
We wijzen je er graag op dat je ook een terugbetaling kan vragen in de vorm van een AB concertcheque die 1 jaar geldig is na aankoop. We zouden niets liever willen dan jou terug te zien in AB.

Indien u tickets aangekocht heeft in de Ticketshop, gelieve een foto van jouw tickets te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar info@abconcerts.be.  

Lees meer Lees minder

Voor fans van Sigrid, Sylvie Kreusch, Róisin Murphy, Sky Ferreira, Ana Diaz, …

In de pers ‘De Brusselse met Britse roots past met haar slepende dark pop perfect in de tijdgeest. ‘Maybe I should raise a glass or two/ reminisce about the good times with you’, klinkt het daar over aanzwellende strijkers – als je refrein ook werkt als Instagram-bijschrift heb je in 2019 altijd een streepje voor.’ – De Standaard

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie