wo 11.03.20

POSTPONED: Merkules

+ Golden Bsp

Facebook event Deel Tweet

Special Occasion Tour

Zoals gecommuniceerd op social media heeft MERKULES een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Hoewel hij niet langer in het ziekenhuis ligt, mag hij helaas op doktersbevel de komende dagen niet optreden. Hij is hierdoor genoodzaakt zijn concert in AB in Brussel op woensdag 11 maart 2020 te verzetten. We gaan samen met het team van Merkules gaan opzoek naar een nieuwe datum voor dit concert. 

Tickets blijven geldig en dienen niet omgewisseld te worden. Indien de nieuwe datum niet past, gelieve je terugbetaling aan te vragen door een reply op jouw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be.
Indien u tickets aangekocht heeft in de ticketshop, gelieve ze terug te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar AB Ticketshop, Anspachlaan 110, 1000 Brussel of met de tickets even langs te komen tijdens de openingsuren van het onthaal (ma-vr 10:00 – 18:00).

De Canadese rapper Cole Stevenson, oftewel Merkules zegt zich te laten beïnvloeden door artiesten als Busta Rhymes, Eminem, Big L en Big Pun. Op zijn laatste plaat 'Special Occasion' krijgt hij onder andere de hulp van Hopsin, DMX en Tech N9ne. Old school hiphopvibes met een snelle flow dus!  

Lees meer Lees minder

Voor fans van Mac Miller, Hopsin, Token

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie