zo 29.11.20

POSTPONED: Charlie Cunningham

Facebook event Deel Tweet

@DE ROMA 16/06/2021

Naar aanleiding van COVID-19 wordt het concert van CHARLIE CUNNINGHAM verplaatst naar een nieuwe zaal en datum. Dit concert zal nu plaatsvinden in DE ROMA , Antwerpen op woensdag 16/06/2021 !

Tickets blijven geldig in de nieuwe concertzaal en dienen niet omgewisseld te worden. De mobiliteitscodes van de NMBS & MIVB op jouw ticket zijn niet meer geldig. Indien de nieuwe datum niet past, gelieve je terugbetaling aan te vragen voor 11 december 2020 door een reply op jouw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be. We wijzen je er graag op dat je ook een terugbetaling kan vragen in de vorm van een AB concertcheque die geldig is tot 31/12/2022. We zouden niets liever willen dan jou terug te zien in AB.

Indien je tickets aangekocht hebt in de Ticketshop, gelieve een foto van jouw tickets te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar info@abconcerts.be.  

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Tot wanneer is dit "postponed"? Met dank
pie-wie
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie