zo 25.10.20

POSTPONED: ABnormal - An Pierlé Quartet

Facebook event Deel Tweet

Met Hendrik & Casper & Koen

Ten gevolge van COVID-19  wordt het ABnormal concert van AN PIERLÉ QUARTET verplaatst naar een nieuwe nader te bepalen datum. Tickets blijven geldig en dienen niet omgewisseld te worden.

De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij op.
 
Kopers worden persoonlijk via mail gecontacteerd van zodra de nieuwe datum gekend is. Gelieve op deze mail te wachten voor u ons contacteert met uw vragen rond terugbetalingen en andere info.

Ten gevolge van COVID-19 wordt het concert van AN PIERLÉ QUARTET een 'ABnormal concert'. 

Tijdens deze concerten is het dragen van een mondmasker verplicht en zijn enkel bubbels van 1 of 2 mensen mogelijk. Wat als je met 3 mensen wilt komen?  Dan koop je 1 duo bubbel en 1 solo bubbel. 1 van je vrienden zit dan alleen op het balkon. Hetzelfde geldt voor alle andere oneven getallen.

Meer uitleg over de veiligheidsmaatregelen lees je hier. 

In 2017 namen de jongens van SCHNTZL hun eerste gelijknamige CD op bij producer Koen Gisen in studio La Patrie in Gent. Door het veelvuldig samen hangen in de keuken waar An Pierlé hen van eten voorzag, ontstond er veel zin om ook samen muziek te spelen. Het viertal besloot samen verder te gaan als het in de simpelste Jazztraditie genaamde ‘An Pierlé Quartet’.

Pierlé’s composities zijn bewust compleet open gelaten om genoeg ruimte te laten voor experiment en improvisatie, maar nemen je ook bij de hand door de duidelijke vastheid en hooks in de melodieën. Het quartet brengt veelzijdige experimentele popmuziek met een twist, die zich strekt van serene en open landschappen naar expressieve Brechtiaanse Cabaret- fun, met een gezonde dosis noise en trompetgeschal versmolten met psychedelisch grooves.

Inmiddels voorzag het Quartet de veelgeprezen theatraal-filmische voorstelling “Sylvia” van Fabrice Murgia -voor het Théâtre National – Artara in coproductie met De Munt- van een fel gesmaakte jazzy en sferische, doch bij momenten wilde soundtrack. In november 2019 komt het live album “Sylvia” uit in een gelimiteerde vinyl oplage. Het is opgevat als een hoorspel om nog beter de energie van de voorstelling te kunnen vangen. Komt dat zien, komt dat zien!

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie