wo 06.11.19

Opeth

+ The Vintage Caravan

Facebook event Deel Tweet

In Cauda Venenum

30 jaar na de oprichting van Opeth staat de band nog steeds aan de top in de progressive metal-scène. Dit jaar nog komt hun dertiende album 'In Cauda Venenum' (Latijns voor 'het venijn zit in de staart') uit via Nuclear Blast. Er komen twee versies van het album uit, één in het Zweeds en één in het Engels. We verwelkomen Opeth met plezier voor de zesde(!) keer in AB voor ongetwijfeld opnieuw een bombastische show vol oud en nieuw werk!


Voor fans van Gojira, Paradise Lost, Devin Townsend, My Dying Bride

Video's

Reacties

Son et lightshow impeccable !! Le groupe au top !!! Soirée géniale !!!
mauro-valle
Le meilleur de ses concerts auquels j'aie assisté. Et en 1ere partie un groupe vu pour la première fois 15 jours auparavant et qui fut une très belle découverte. Contente de les avoir revu aussi vite.
chu1392
Goede mix van oude en nieuwe nummers, enorm genoten van de lichtshow, de band had er duidelijk zin in en Mikael, ja, die was weer volledig zichzelve. Topconcert!
gundidou
Une belle découverte en première partie, desservie par un son pas top. Par contre, son et show grandiose pour OPETH, avec un leader connecté avec le public.
domilau
Dit was hun beste set van de laatste 6 a 7 jaar. Heerlijke mix van keihard, stil, jazz, rock. Verrassing van de avond: de longen van Fredrik! Verder is het de kunst om je niet te storen aan de idioten met hun smaaaaaartfeuns en hunne parlee. Erg van genoten.
wreckah
één woord: Magistraal !
Patrick.Vandevelde831662
Opeth in de AB, het blijft telkens magisch. Ondertussen hun 6e passage daar, mijn 5e aanschouwing. Spijtig van het testosteron dat stoer moet roepen tijdens een stiller, meer ingetogen nummer. Achja, niet alle metalheads durven gevoelig zijn ;-) Had de indruk dat het net iets té uitverkocht was, de trappen boven zaten bomvol waardoor passeren (in het donker) best gevaarlijk was.. Can't blame them natuurlijk, maar misschien volgende keer een paar ticketjes minder verkopen :-) PA was weer dik in orde as usual, daar faalt AB zelden in.
zomerdromer
Eerste deel van het optreden vond ik wat mak. Het geluid stond ook verbazend stil. Na een nummer of 4 verbeterde het geluid en ook de nummers, waardoor het toch nog een schitterende tweede helft van het optreden werd.
djeten
De zaal was wel erg vol dat was een nadeel waardoor ik maar buiten de zaal ben gaan zitten. Maar zelfs dan was de muziek prima, al had ik wel graag meer nieuw werk gehad, daar was ik nu net benieuwd naar hoe hij de wat rustigere nieuwe cd's live ging komen brengen !
paulkeulemans
Mooie avond. Geluid uitstekend, doch betere benadrukking van bass en bass drum ging het afmaken. Op naar de volgende. Thx AB !
Stefan.Vandendriessche645081
Great concert and performance. However, a better organization is needed ! You cannot attend a concert like that as if it was a rave party: a lot of confusion. people talking, screaming, laughing, going back and forth continuously . I would suggest for the future progressive concerts, where the quality of the sound is fundamental, to ensure people can stay seated everywhere and stop selling beers during the concert
giovanni.carucci821434
Opeth ten top! Goede balans tussen oud en nieuw werk. Goed geluid en een band in topvorm. Mikael blijft nog steeds een half stand-up comedian in zijn tussenteksten. Zeer jammer was het publiek waarbij enorm veel volk smartphone videootjes maakten ipv de show te volgen. Echt storend...
gunter_vandenbogaert
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie