zo 12.12.21

NEW DATE: Sttellla

Facebook event Deel Tweet

10/10 20/20: topscore & finaletournée!

Sttellla is 'une groupe de pression'. Dat is bedoeld om te lachen (en bierdrinkers weten wel waarom.) Wie nam trouwens zijn live-cd/dvd op in een volle AB? Noemde die dan 'AB Rose'? En liep op de hoes in een roze tutu over een zebrapad à la Abbey Road? Hebt u hem? En nog een goeie: Sttellla was ook een van de 35 artiesten die bij die 35ste verjaardag van de AB op zijn eigen blikje Jupiler prijkte! 

Dat is het fenomeen Sttellla helemaal: prima muzikanten die opteren voor humor, slapstick en lekker onnozele, vooral Franse en spitsvondige woordspelingen en daar al meer dan 40 jaar lang succesvol in slagen.

Nu terug voor de finale van de Carabistour, in navolging van jongste cd 'Les Carabistouilles de Jean-Luc Fonck' (alias de onnavolgbare voorman van Sttellla.)

Sannttté!

Lees meer Lees minder

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie