vr 26.02.21

NEW DATE/ NEW VENUE: The Dandy Warhols

Deel Tweet

@La Madeleine 26/02/2021

Naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus werd de tournee van THE DANDY WARHOLS uitgesteld, waaronder ook het concert op 11 juni in Ancienne Belgique.
Maar we hebben goed nieuws: het concert van The Dandy Warhols wordt verplaatst naar 26 februari 2021 in La Madeleine

Tickets blijven geldig in de nieuwe concertzaal en dienen niet omgewisseld te worden. Indien de nieuwe datum niet past, gelieve je terugbetaling aan te vragen voor 7 augustus door een reply op jouw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be.
We wijzen je er graag op dat je ook een terugbetaling kan vragen in de vorm van een AB concertcheque die 1 jaar geldig is na aankoop. We zouden niets liever willen dan jou terug te zien in AB.

Indien u tickets aangekocht heeft in de Ticketshop, gelieve een foto van jouw tickets te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar info@abconcerts.be.  
 

Lees meer Lees minder

Video's

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie