di 15.03.22

NEW DATE: Martin Kohlstedt

Facebook event Deel Tweet

Duitse pianovirtuoos presenteert zijn gloednieuwe album 'Flur'

De Duitse pianovirtuoos Martin Kohlstedt wordt vaak - niet verwonderlijk, wel voorspelbaar - in één adem genoemd met die andere hedendaagse neoklassieke held: Nils Frahm. Met 'Tag’'(2012) en 'Nacht' (2014) maakte hij een mooi tweeluik, en met 'Strom' (2017) en het afgelopen jaar verschenen superbe 'Ströme' koppelt hij alvast de albumtitels aan elkaar. Met zijn in het najaar te verschijnen gloednieuwe album 'Flur', keert Kohlstedt terug naar de eerder sobere tonaliteit van zijn eerste albums


Voor fans van Nils Frahm, Echo Collective, Ludovico Einaudi, Ólafur Arnalds,…


In de pers The Daily Telegraph: "The music's repetitive patterns and modal harmonies sometimes reminded one of other music often described as hypnotic, from Ryuichi Sakamoto to Ludovico Einaudi. What sets Kohlstedt apart is the undercurrent of anxiety, and the occasional moments of grandeur."

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie