zo 08.03.15

Marmozets

+ Brutus

Facebook event Deel Tweet

Furieuze Britse powerpop slaat gensters met debuutplaat

“This is a very impressive, ambitious debut.” (Q Magazine****)

“Right now you need to embrace this band. Because every revolution needs its heroes!” (Alternative Press****)

“This impressive debut from the Yorkshire band is bursting with ideas, huge choruses, melodic hooks and melodies.” (The Guardian****)

De furieuze, melodieuze powerpop van Marmozets slaat duidelijk gensters in thuisland Groot-Brittannië en hun debuut ‘The Weird And Wonderful Marmozets’ (Roadrunner Records) wordt bejubeld als perfecte soundtrack bij de twijfels en zorgen waarmee jongen Britse millennials kampen. De vijf piepkuikens (de broers en zus/leading lady MacIntyre vs de broers Bottomley) brengen een aparte blend van post-punk, poprock, post-hardcore en mathcore met een geweldig gevoel voor melodie. Agressief, hard, energiek en hyperaanstekelijk!
 

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Un concert épique et bien évidemment trop court !
maillet
Blinding gig, fantastic. Real high energy loved every minute, thanks. Support (Brutus) were pretty cool also, good match I think. Thanks to both bands for a fantastic evening.
gurnard
Super concert! Geluid zat er enorm goed bij, beide bands gaven 100% van hun beste (ook al ben ik minder fan van Brutus). Nog een chance dat het in de club was, geen barrières zoals het hoort, altijd tof als een band lid in het publiek staat! :) Daar-in-tegen vond ik het best wel 'awkward' dat Marmozets moest spelen voor een beetje een 'ouder' publiek. Exacte leeftijd weet ik niet, maar ik ben wel zeker dat er een aantal 30'ers waren terwijl dat de band zelf nog maar rond de 20 jaar is. Moet best wel een raar gevoel geven aan de band. Buiten dat, tip top in orde! AB, vanaf nu meer hevigere bands met mathcore invloeden! :D
QuentinNourri
Echt een super goed optreden!!!!!!
Toon Van Lint
Heb er erg van genoten ! Dit zijn jonge mensen die in zichzelf geloven en er voor 100% tegenaan gaan en ze hebben nog de looks ook. Binnen enkele jaren, top of the bill in Werchter ! Maar ik heb hun eerste concert gezien in België, in de AB club !
jaco
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify