di 21.03.17

Lindsey Stirling

Facebook event Deel Tweet

Pop-violiste danser, componist, choreograaf en performancekunstenares

De innemende Amerikaanse violiste, danser, componist, choreograaf en performancekunstenares Lindsey Stirling keert op 21 maart 2017 terug naar de Ancienne Belgique. De vorige twee concerten waren er in een mum van tijd uitverkocht.

Alleskunner Lindsey is wereldwijd uitgegroeid tot een waar fenomeen dankzij de combinatie van haar unieke muzikale stijl (folk, pop en dubstep) met spraakmakende en theatrale liveshows waarin hits, dansers en videoprojecties het publiek tot een kookpunt brengen. 

Ze verwierf vooral ook veel bekendheid met haar interpretaties van bekende soundtracks van videogames waaronder Zelda, Assassin’s Creed, Skyrim en Pokemon. Haar muziekvideo’s werden op YouTube miljoenen keren bekeken en het aantal trouwe fans groeit nog dagelijks (3,5 miljoen fans op Facebook en ruim 8 miljoen op YouTube). 

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Incroyable, aussi bien à l'AB le 21 mars 2017 qu'au Zénith de Lille le 23. Vivement la prochaine tournée, apparemment la tournée Warmer In The Winter ne passe pas par l'Europe.
Steve M.
C'était dingue! Quelle artiste, quel show, très impressionnant :-)
carogonz
gecorigeerde reactie: wat betreft het concert: niks op aan te merken. zeer geslaagde mix van goeie muziek en een pracht van een show. wat betreft de 2 pers die achter mij stonden: trek jullie buik in of ga op dieet. gewoonweg 1 boer en 1 boerin van wallonie of brussel die constant problemen zochten en bovendien nog geen woord nederlands spraken. kortom 2 triestige gevallen die het niet konden hebben dat ze niet op de 1st rij stonden.
Pieterjan.Ballyn562749
wat betreft het concert: niks op aan te merken. zeer geslaagde mix van goeie muziek en een pracht van een show. wat betreft de 2 pers die achter mij stonden: trek jullie buik in of ga op dieet. gewoonweg 1 boer en 1 boerin van wallonie of brussel die constant problemen zochten en bovendien nog geen woord nederlands spraken. kortom 2 triestige gevallen die het niet konden hebben dat ze op de 1st rij stonden.
Pieterjan.Ballyn562749
http://musiczine.lavenir.net/fr/concerts/lindsey-stirling/sueur-show-et-emotion-on-peut-dire-qu-elle-se-livre-stirling/
buzzat
splendide concert , plein de rythme et d’émotion,artiste généreuse , enfin trop top
SANDRA.MORLOT617960
Le concert fut incroyable, spectaculaire, frissonnant. Et Lindsay Stirling est une artiste d'exception, talentueuse, proche de son public. Je la suivrai encore longtemps
corentin.dubuisson628574
parfait
buzzat
parfait
buzzat
Leren kennen via youtube, uiteindelijk beslist te gaan kijken. Was iet wat duurder dan de meeste concerten die ik reeds in de AB had gedaan. Achteraf bekeken was het dat volledig waard. Spektakel alom de danseressen en de prachtige projectie zorgden voor een compleet plaatje die er zeker en vast mocht zijn.
Birger.Braet597851
c'est la fée clochette!
francoise.delwiche605462
J'ai adoré, elle est vrai, pleine d'émotion, un peu triste, j'attendais certains morceaux mais il faut innover et je ne regrette rien, partante pour aller la revoir, ma fille qui m'accompagnait aussi!
francoise.delwiche605462
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 7 juni worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.