wo 28.08.19

Kapitein Winokio + Neeka

Facebook event Deel Tweet

De 30ste editie van Boterhammen In Het Park!

BOTERHAMMEN IN HET PARK 2019
Nu nog straffer dan vorig jaar: de 30ste editie alweer! Immense feestsfeer en knalbal in het kwadraat, want voorwaar: 30 = 1² + 2² + 3² + 4²!

Of in mensentaal, meer bepaald in het Nederlands en/of Vlaams dat hier ook weer de muzikale selectie bepaalt: iedereen welkom op dit GRATIS MUZIEKFESTIVAL, HARTJE BRUSSEL, 5 MIDDAGEN in de LAATSTE WEEK van AUGUSTUS, op die unieke kiosk in het WARANDEPARK, net boven het CENTRAAL STATION, tussen metrohaltes PARK en KUNST/WET, met ook diverse BUS- en TRAMnetten in de naaste omtrek.

Ancienne Belgique organiseert weer naar AllerBest vermogen.

Neeka
Onze favoriete Ilse, en dan nog een Goovaerts, eindelijk ook dichterlijk en kristalhelder in het Nederlands. Na een vijftal Engelstalige cd’s en markante samenwerkingen met Tom Robinson of Stef Kamil Carlens, is ze nu klaar met ‘Meisje Meisje’: geen dubbel-cd, wel een fraaie verzameling miniatuurtjes à la ‘Herfst’, ‘Ik ben niet kwaad’, en voorwaar ook een ‘Kris De Bruyne’-eerbetoon!? We verwachten Neeka in het park met, jongens jongens jongens: David Broeders (drums), Jasper Hautekiet (bas) en Roeland Vandemoortele (gitaar).

Kapitein Winokio 15 jaar
Alweer een verjaardag!? Dan maar meteen de ware Boterhammentoedracht: eind augustus 2005, na zeven zomers op het Spanjeplein, keerden dé Boterhammen terug naar hét Park en wie dreef daar mee als een slappe stoomboot vol sterke kinderanimatie, toen nog in de marge? Yep: Kapitein Winokio en zijn capabele kornuiten. Ondertussen heeft hij al lang zijn plaats op het podium verdiend, want zoals bekend is hij ook wereldberoemd in Brussel-centrum door die eindeloze reeks spetterende Berenconcerten, eind december in AB.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Neck deed me op een aangename manier aan Joni Mitchel denken, en toen ze dan ook nog eens haar eigen versie van Big Yellow Taxi bracht was het paatje rond. Met m'n kinderen voor de zoveelste keer genoten van een pracht show die op lach, dans en hartspieren werkte, wat betreft Kapitein Winokio. Een groot muzikant, omringt door geweldige muzikanten. Vermomd als bescheiden kapitein, maar wat een waaier aan prachtige muziek en bakken talent. Een wederom geslaagde editie van Boterhammen in het park, waarvoor dank!
mijnel
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie