vr 27.01.17

Jonas Winterland

+ Anysa

Facebook event Deel Tweet

Liever uit balans - cd voorstelling

'Liever uit balans' (januari 2017) is al zijn derde langspeler, na de warm onthaalde voorgangers 'Mensen zijn gemaakt van dun papier' en 'Zwaartekracht en andere verzinsels'.


In ijltempo groeide de Leuvense singer-songwriter uit tot een vaste waarde. Hij werd genomineerd voor de Mia’s en songs als 'Altijd halverwege' en 'Het meisje uit het lied' groeiden uit tot vaderlandse klassiekers.


De vakpers hoorde echo’s van Eels en Gorki en noemde Winterland het Nederlandstalige equivalent van Leonard Cohen”. Het nieuwe album 'Liever uit balans' – met o.a. eerste single 'Burn-out (meer wil ik niet)' – toont dat Winterland nog altijd een patent heeft op poëtische teksten en loepzuivere melodieën.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Ik heb Jonas Winterland enkele maanden geleden toevallig ontdekt. Ik hou enorm van zijn teksten. Ik was enorm blij dat ik erbij was op 27/1. Het was fantastisch! Ik heb direct al de cd's gekocht! Hij is echt een groot talent!
Karolien.Verschoren563475
als in de eenvoud zich de meester toont, dan had deze avond iets meesterlijks. frans de schrijver
frans .de schrijver600596
Uitstekend concert, met mooie mix van de liedjes uit de nieuwe CD en een aantal nummers uit de vorige twee CD's. Prima begeleidingsband, de nieuwe drummer gaf een meerwaarde aan de nummers.
servaas-3
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie