za 01.04.17

Jimi Tenor (Live) + Wolf Müller (Live) + Sixsixsixties + Captain Starlight

Facebook event Deel Tweet

LISTEN! 2017 - A Brussels Future Music Festival

Jimi Tenor ‘live’
De flamboyante Fin Jimi Tenor is een ware (cult)held. Zijn bescheiden wereldhit ‘Take Me Baby’ (wie kent deze niet?!) uit 1994 bewees wat hij in zijn mars heeft: fantastische elektronische producties met allerhande invloeden uit afrobeat, seventies jazz, techno en zelfs rockmuziek. Met een enorm én zeer divers oeuvre zakt deze pionier af naar AB, een stomende en donkere liveset zal de laatste avond van listen! perfect afsluiten!

 

Wolf Müller ‘live’
Jan Schulte is een man van verschillende aliassen, maar Wolf Müller doet bij vele elektronica-liefhebbers meer dan een belletje rinkelen. Schulte is een fantastische producer/dj/danser/liefhebber uit Düsseldorf, die met experimentele sets door heel Europa en Australië trekt. Licht psychedelisch, lekker dansbaar en met voornamelijk een vette flow op de dansvloer.

 

Sixsixsixties
Deze muzikale omnivoor brengt nieuwigheden van de bovenste plank. Zijn sound varieert van disco naar analoge jams tot heruitgaves en alles wat je fantasie maar prikkelt. 

 

Captain Starlight
Het alterego van Ewald Dupan heeft een fantastische reputatie als dj/muziekconnaisseur, wat steevast resulteert in een uitermate bewegende dansvloer met zijn offbeat/eclectische dj-sets. Talent van eigen bodem!

 

Listen!, het Brusselse Future Music Festival, vindt dit jaar plaats op 30, 31 maart en 1 april. In verschillende venues (AB, Beursschouwburg, Bonnefooi, …) staat het beste van Brusselse, Belgische én internationale elektronica. Het diverse en toegankelijke programma van het stadsfestival wil een gatekeeper van alle future music zijn, met creativiteit, ontspanning en professionalisme als waarden. Een fantastisch initiatief waar AB zeer graag zijn schouders onder zet!

 

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Ik had Tenor met een grote band verwacht (al 1 keer gezien) maar t was solo deze keer. Een andere Tenor dus maar lang niet slecht, nogal bruut en hard (de synths waren soms wat wispelturig en de geluidsbalans zat niet altijd goed) maar een uitstekende performer is hij wel.
fons909
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify