do 29.08.19

Jan De Wilde + Wannes Cappelle & broeder Dieleman & Frans Grapperhaus

Facebook event Deel Tweet

De 30ste editie van Boterhammen In Het Park!

BOTERHAMMEN IN HET PARK 2019
Nu nog straffer dan vorig jaar: de 30ste editie alweer! Immense feestsfeer en knalbal in het kwadraat, want voorwaar: 30 = 1² + 2² + 3² + 4²!

Of in mensentaal, meer bepaald in het Nederlands en/of Vlaams dat hier ook weer de muzikale selectie bepaalt: iedereen welkom op dit GRATIS MUZIEKFESTIVAL, HARTJE BRUSSEL, 5 MIDDAGEN in de LAATSTE WEEK van AUGUSTUS, op die unieke kiosk in het WARANDEPARK, net boven het CENTRAAL STATION, tussen metrohaltes PARK en KUNST/WET, met ook diverse BUS- en TRAMnetten in de naaste omtrek.

Ancienne Belgique organiseert weer naar AllerBest vermogen.

Wannes Cappelle & broeder Dieleman & Frans Grapperhaus
Dat heet dan ‘gelukkig zijn in de meerstemmige hemel’. Want dit trio brengt zalige meezingers voor alle zuiveren van geest en beestige zondaars. Met al dat melodisch keelgeschal ook nog eens in een ‘arcadisch dialect’, want Wannes zingt in zijn West- en de broeder in zijn beste Zeeuws-Vlaams. Het originele duo wordt dan bijgestaan door Frans aan de cello. En dus zijn ze nu een trio! Is dat geen wonder? Van een heilige drievuldigheid? ‘Dit is de bedoeling’ zo heet hun programma, met ander materiaal dan, jawel, Het Zesde Metaal.

Jan De Wilde 75 jaar
‘Hèhè! Wat een Jan!’, zo heet deze alsmaar langer wordende verjaardagstour. En terecht, want Jan De Wilde is wel een héhéél belangrijke schakel tussen ons immense liedjesaanbod van pakweg vijf à zes decennia. Helemaal uit Aaigem en voor hem behoorlijk ‘vroeg op den dag’ staat hij eindelijk terug op de kiosk met ‘Joke’, ’Een Vrolijk Lentelied’, ‘Walter, Ballade Van Een Goudvis’, ‘Eerste Sneeuw’, ‘De Fanfare Van Honger En Dorst’… Keuze genoeg, en het blijft ook hunkeren naar zijn markante bindteksten én zijn extra blazerskwartet!

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie