wo 17.01.18

Gelukkig Zijn Sessie: Kleur

Facebook event Deel Tweet

Leer al zingend Nederlands! Apprenez le néerlandais en chantant! Learn Dutch by singing!

Wil je graag al zingend Nederlands leren of zing je graag? Dan zijn de Gelukkig Zijn-sessies vast en zeker iets voor jou! Via allerhande Nederlandstalige nummers leer je niet alleen de taal, maar ook de Belgische cultuur én nieuwe mensen kennen op een relaxte manier.
Je hoeft echter geen groot zanger te zijn. Plezier en gretigheid zijn de belangrijkste drijfveren. Wij zorgen voor een pianist, een voorzanger, de liedteksten én een drankje.

Om de grijze winterdagen in januari op te fleuren, zullen we tijdens deze zangsessie over kleur zingen!

Deze sessie is gratis, mits reservering.


Video's

Reacties

top! Maar interessant om misschien meer tijd te hebben voor sommige moeijelijke worden te kunnen begrijpen.. maar heel goede sfeer en animatie! MAAR een minpunt (niet over de activiteit) : Ik heb op de website mijn reservatie gedaan en drink jetons ook gekocht. Ik dacht dat zou mij helpen om sneller en gemakkelijker een bier te kunnen krijgen.. Maar het was niet het geval! In tegendeel, de bar beneden de salon accepteerde niet mijn reservatie en vroeg mij aan de andere kant te gaan om een bier te kopen. Dus ik wilde dat doen. Maar dan de securiteit agent tussen de kleine bar en de andere saal zei mij dat ik konnde niet daar gaan en daarna terug komen (!!) en dat ik moest naar buiten terug komen (!!) >>> Dus dit sisteem is niet echt simpel! jammer..
Aurélie.Marchand505461
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 7 juni worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.