vr 22.06.18

Festival Populaire De BXL

Facebook event Deel Tweet

Met o.a. Big Ben, Soul T, Ukulélé Big Band, MANdolinMAN, Hussein Rassim …

Gratis met inschrijving. Inschrijven kan via deze link

Op 22 juni organiseert de Volksuniversiteit Anderlecht samen met AB, de derde editie van het Brussels Volksfestival. Het doel is duidelijk: ‘Brussels Bashing’ moet stoppen.

Hoe? Met een festival dat voor 100% van en voor het volk is, 100% participatief en ecobewust, en dat alles overgoten met een sausje van absurditeit op z'n Belgisch! Het Brussels Volksfestival belooft te zorgen voor een multidisciplinaire, artistieke programmatie, ontmoetingen tussen professionelen en amateurs uit het Belgische verenigingsleven en uit culturele middens. Een ongezien evenement in Brussel. We zijn ongelooflijk blij en trots dat we dit jaar als meter van het festival de bekende Belgische artieste Marie Daulne mogen verwelkomen. Peter van het volksfestival is Robert De Schryver, Brusselaar van het eerste uur en actief lid van de Volksuniversiteit van Anderlecht.

Het Volksfestival betekent ook: ontmoetingsplaatsen creëren, gemeenschappen ontsluiten, Brusselse gemeenten met elkaar in contact brengen en de publieke ruimte opnieuw toe-eigenen. In een notendop: het festival wil aan de hele wereld tonen wat Brussel, door haar inwoners, te bieden heeft aan schoonheid en rijkdom!

Timing:

20u00-21u30: L’Orchestre Populaire de BXL met Big Ben, Soul T, Ukulélé Big Band, Brussels Rock School, MANdolinMAN, Hussein Rassim, Velotronix …
21h30-23u00: DJ Xogn

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Festival Populaire De BXL nieuws

Beleef de aftrap van Festival Populaire de BXL op 22 juni in AB

Het populair festival van Brussel voor en door het volk begint hier

Lees
Stories

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify