zo 07.10.18

Doe Maar

Facebook event Deel Tweet

Er verandert NIX

Dit jaar bestaat Doe Maar 40 jaar. Om dat te vieren gaat de band onder de titel ‘Er verandert NIX’ op een uitgebreide clubtour. De tournee start op 3 oktober in Hedon Zwolle en doet ook tweemaal ons land aan. Op 7 oktober concerteert het viertal in de Brusselse Ancienne Belgique en op 8 november in De Roma in Antwerpen. Een volledig tourschema vind je onderaan. De ticketverkoop voor alle concerten start op vrijdag 2 maart om 10.00 uur.

“We begonnen samen in clubjes en het is een onwaarschijnlijk voorrecht om diezelfde clubs 40 jaar later weer aan te doen,” aldus Henny Vrienten. Doe Maar ontketende begin jaren tachtig een ware rage in Nederland, vergelijkbaar met die van The Beatles in hun hoogdagen. De band scoorde vele grote hits als "Doris Day", "Is Dit Alles", "De Bom", "1 Nacht Alleen" en "Pa". Ernst Jansz: “Toen wij ooit in Neerkant vol enthousiasme een Nederlandstalig bandje begonnen, hadden wij geen idee van het ongelofelijke avontuur dat ons te wachten stond. En als we nu, 40 jaar en een leven later, een liedje als De Bom zingen, lijkt het of het waar is: niets verandert echt.”

Lees meer Lees minder

Reacties

Prachtig geweldig concert in prachtig geweldige omgeving. Dank !
Dirk.Bollens709651
Zag ze ooit in 1983, en dit op heden de dag steeds opnieuw en nog steeds even sterk. beetje eigenwijzer concert met B-kantjes en de laatste singles (macho, watje,...) en daardoor viel nederwiet weg maar zeker top concert
peters-timmermans
Topoptreden!
djrule
Prachtig optreden. Schitterende muzikanten. Prachtige nostalgie met toch wat nieuws! Niets dan lof op heel klein puntje van kritiek: de typische solo's uit de jazzwereld waren, ondanks schitterend uitgevoerd, er voor mij net iets teveel aan.
Evert.Zinzen711446
Topconcertje ! Nederwiet hoefde zelfs voor mij niet. Helaas, zoals bij veel concerten, komen sommige mensen meer om een praatje te slaan dan voor het concert ... Jammer dat ze dan ook mijn concert verstoren.
DJ Babo
Fantastisch concert van deze jeugdidolen , en mooi naar een climax toegewerkt. ik had wel een super gevoel Debora H. , en ik denk veel mensen .
rudi.Baudewyns523459
Schitterend optreden , dochter van 11 meegenomen en ze vond het super. Dus heten van Doe Maar doe maar verder.
Benediktus.De ridder708724
Geweldig optreden. Respect gezien hun leeftijd. Ik heb een superavond gehad !!
Liesbet.Carlier708731
Het geluid in de AB was deze keer prima, daar ben ik blij om...bij sommige voorgaande optredens was dat helaas soms een manco...ik begrijp de slimme politiek om een concert tijdig te laten stoppen volledig ( vanwege het openbaar vervoer, beste mensen ) en over Doe Maar: die waren gewoonweg uitstekend.
ronrobby
Kwam traag op gang maar dan ....... spetterend !!! Spijtig dat nederwiet er niet aankwam
yveske1000
super geweldig optreden , chapeau
SOJ.VAN ECHELPOEL708437
Bakken energie, en dat - laat ons eerlijk zijn - op die leeftijd. Respect. Klasse muzikanten, lekker ambience, wel ruimschoots te duur.
globemarc
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify