ma 10.06.19

Dauw label night with R Beny & Stijn Hüwels

Facebook event Deel Tweet

Belgisch boutique tapelabel stelt 2 nieuwe releases voor

Het Gents cassette-label DAUW staat bekend voor het releasen van nieuwe inventieve elektronica. Ook het visuele aspect van het label gaat niet onopgemerkt voorbij, elke release gaat namelijk gepaard met het mooie design en artwork van artieste Femke Strijbol. Nu komen ze met nieuw werk op de proppen en nodigen we hen uit in het AB Salon.

Stijn Hüwels is verre van een onbekende in de Belgische scene. Met zijn minimalistische loop-based elektronica verkent hij het muzieklandschap. In zijn onlangs op Dauw verschenen album  ‘Tomodashi’, werkt hij met verschillende artiesten samen (Dirk serries, Yves De Mey, Ralph Steinbuchel,....) en wordt er geëxperimenteerd met gitaren, synths en field recordings. Ambient met warme synthgeluiden en pure melancholie.

R Beny speelt wat verder van huis. De uit Californië afkomstige producer komt zijn nieuw album ‘echo’s verse’ voorstellen, de opvolger van ‘saudade’ (dat geselecteerd werd als een van de beste ambient albums van 2018 door FACT magazine). De meester van de modulaire synth herontdekt zijn emotionele melodieën deze keer met de nadruk op echo’s.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het virus. Tot en met 31 augustus worden alle concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst.