za 14.04.18

Blaudzun

Facebook event Deel Tweet

Hey now: première nieuwe cd!

Op de eerste dag van het nieuwe jaar dropte Blaudzun verrassend de gloedvolle nieuwe track '_hey now'. De song is een voorbode van zijn nieuwe album '_UP_' dat exact tien jaar na de release van zijn debuutalbum op 13 april verschijnt. Een dag na de release trappen Blaudzun en zijn band een clubtour af met een exclusief concert in de AB Brussel.
'_UP_’ is het derde deel van de albumtrilogie ‘Jupiter’ waarvan in 2016 en 2017 de eerste delen verschenen. Het derde deel belichaamt voor de indierock zanger 'het middenstuk van het drieluik, waarbij deel I en deel II de zijpanelen lijken te vormen'.
 


Voor fans van 'veelzijdige melodiën, dansbare melancholie, en een intrigerend indiepop geluid met de nadruk op Blaudzun's onmiskenbare stem.' Of ook: Arcade Fire, School is Cool, Of Monsters and Men...
In de pers Alvast de eerste Topsong voor 2018 bij NPO Radio 2!
AB weetje Mooi parcours hier over club, box naar zaal en dat sinds het prilste begin als voorprogramma van Swell!

Video's

Reacties

Zie mijn commentaar per e-mail. Graag een reactie van uw kant.
sylvie-bourghelle
Het was voor mij het eerste optreden van Blauzun. Het was een fijne ervaring! De keuze van de songs was prima! Heel gevarieerd! We hebben er enorm van genoten! Ook doordat het optreden in de club plaatsvond maakte het alles sowieso nog veel gezelliger! Top!
marjan.sohier528323
Het spijtige aan een optreden van een band zoals Blaudzun is dat er een keuze moet gemaakt worden in de playlist. Er vallen dan sowieso geweldige nummers uit de boot. Je kunt er 10 optredens meedoen. Prachtige stem, lekker intiem. De outfits van de band pasten geweldig bij elkaar :-). Na 5 keer live te horen nog altijd niet moe gehoord. Gewoon mooi !!!!
maarten-ceulemans
Fantastische avond beleefd, opnieuw!! Wat een TOP band met unieke stem. Deze kleinere setting is ons super goed mee gevallen en ondanks veel volk, toch intiemer als 2 jaar terug. Op naar de volgende...... see you next time
Fer.Schenk698017
Dit was de 2de keer dat we Blaudzun zagen. Vorige keer was het in de grote zal, toen was het al een zeer goed optreden, maar deze keer in de club was het echt geweldig. Op het begin kwam het wat traag op gang wat de response van het volk betrof. Maar eens opgang was het zalig. De setlist was ook zeer goed. Blaudzun is zeker een aanrader en de AB club is altijd even gezellig.
rutgergovaerts
Amazing... Super performance !
Miguel.Vandevelde 700118
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify