wo 06.06.18

Beck - Extra Show

+ Bent Van Looy

Facebook event Deel Tweet

Unieke, muzikale kameleon intrigeert & inspireert al een kwarteeuw lang!

Geen tickets kunnen bemachtigen voor de concerten van Beck in AB? Geen nood, er zijn nog beschikbaar bij onze noorderburen van de 013 in Tilburg. Meer info & tickets hier

Max 6 tickets per persoon.

Dat kameleon Beck niet voor één muzikaal gat te vangen is, weten we al sinds ’93, toen hij met cassette ‘Golden Feelings’ de geniale neus aan het venster stak. Zijn oeuvre strekt zich uit over elvendertig genres – van (lo-fi) rock over americana, alternatieve hiphop, country & folk, blues, jazz tot experimentele (electro)pop op zijn dertiende, laatste ‘Colors’ (okt ’17). En steeds, al een kwarteeuw (!) lang, blijft Beck intrigeren, grenzen opzoeken, vernieuwen en inspireren. Iets wat enkel weggelegd is voor de allergrootsten der aarde … 

 

Lees meer Lees minder

Voor fans van Muzikale genieën!
In de pers “Een misdadig straf concert. Voluit voor de winst, een fenomenaal feestje! Buiten adem verliet je achteraf Vorst Nationaal alsof je net een overdonderende rollercoaster-rit had overleefd.” – DE MORGEN, Vorst Nationaal – 10/09/’14 ****

“His best uptempo record since ‘Odelay’.” - Q Magazine – review ‘Colors’

Video's

Reacties

Wat een optreden! Schitterende gig die in één groot feest uitmondde naar het einde toe met de uppercut Colors/Sex Laws/E-pro/Where It's At, zeer degelijke sound (niets op aan te merken waar wij stonden) en een verrassende en gevarieerde set die zijn hele backcatalogus eer aan deed. De nieuwe (meer poppy) nummers kwamen beter tot hun recht live dan op plaat. Hoogtepunten: Sex Laws, E-pro, Devil's Haircut, Gamma Ray akoestisch (op verzoek uit publiek), Debra en zeker de bloedstollende live-versie van Blue Moon.
jorisvlaminckx
Verre van Super,geluidskwaliteit beneden peil en het optreden was er een met vallen en opstaan.Gelukkig waren er de hits,!
Ewoud.Soenen551206
De show was super. Maar waarom iedereen langs de hoofdingang/uitgang naar buiten laten gaan? De mensen snakte naar wat lucht na een zeer warm/zwoel concert. Waarom niet ook niet langs het café of zelfs de zaal naar buiten?
alain gevers
Quelques problèmes de son. Bon concert dans l'ensemble.
patrizia_21
It was a really nice concert. I was also happy to discover Bent Van Looy, what a voice! On the other hand, it was incredibly hot in the venue. Any chance you could bring up the air conditioning next time? Thanks! ;)
shamrockraver
Ik heb het optreden na welgeteld drie nummers verlaten, ondanks kleppers als Beercan en Loser, nummers die nostalgie zouden moeten opwekken. Zijn zang was zodanig slecht en de muziek stond te hard. Nu ja dat de muziek te hard stond, was misschien beter om mans stem niet te horen. Beck is 1 van mijn favoriete artiesten aller tijden, maar zijn ‘zang’ heeft ervoor gezorgd dat ik hem nooit meer wil zien optreden.
Olivier.Foucart702735
bon concert
wonderjojo
De AB vraagt om in te gaan op een waarderingsmail waardoor je een rating kan geven, maar vraagt niet wat er goed was of fout liep. Dat er echte muzikanten op het podium stonden trek ik niet in twijfel, maar de manier waarop het geluid overkwam was vervormd en te luid. We stonden boven. Het concert was op bepaalde momenten niet genietbaar, en we hebben het concert verlaten met letterlijk zere oren. Gezien de systemen bij de AB allemaal heel spijtig en zeker te vermijden (geluidstechniek...?)
Johan.Vandewalle
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Beck - Extra Show nieuws

Herbeleef Beck live in AB

Herbekijk Beck live gestreamd vanuit AB

Lees
ABtv

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify