vr 30.08.19

Bart Peeters

Facebook event Deel Tweet

De 30ste editie van Boterhammen In Het Park!

BOTERHAMMEN IN HET PARK 2019
Nu nog straffer dan vorig jaar: de 30ste editie alweer! Immense feestsfeer en knalbal in het kwadraat, want voorwaar: 30 = 1² + 2² + 3² + 4²!

Of in mensentaal, meer bepaald in het Nederlands en/of Vlaams dat hier ook weer de muzikale selectie bepaalt: iedereen welkom op dit GRATIS MUZIEKFESTIVAL, HARTJE BRUSSEL, 5 MIDDAGEN in de LAATSTE WEEK van AUGUSTUS, op die unieke kiosk in het WARANDEPARK, net boven het CENTRAAL STATION, tussen metrohaltes PARK en KUNST/WET, met ook diverse BUS- en TRAMnetten in de naaste omtrek.

Ancienne Belgique organiseert weer naar AllerBest vermogen.

Bart Peeters
Bizar: geen verjaardag? Toch wel: het is al twaalf (12!) jaar geleden dat onze favoriete Bart nog eens in het Warandepark te keer ging. Ondertussen natuurlijk ook al flink gescoord in AB, en er is zijn vliegende carrière op tv. Maar bovenal heeft BV BP met zijn fenomenale ‘Ideale Mannen’ toch maar mooi een bijzonder eigen stijl ‘wereldfolk’ ontwikkeld, met taalvaardige hits als ‘Smartphone’, ‘Lepeltjesgewijs’, ‘De warmte van een lief’, ‘Kies mij’, ‘Tot je weer van me houdt’, ‘Brood voor Morgenvroeg’ en… bij ons à volonté: ‘Konijneneten’.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Subliem! Wat een artiest en wat een muzikanten!
Lut.Goedertier820762
Het was puur genieten!
leena
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie