zo 10.12.17

Arsenal

+ Edaoto and the Afrogenius Band

Facebook event Deel Tweet

Glorieuze terugkeer van le nouveau Arsenal

Gratis aftershow na het concert van Arsenal in de AB Club van Janka Nabay & The Bubu Gang.

'Arsenal in de AB' is een traditie die al meer dan 15 jaar standhoudt. Om de 3 jaar staan ze hier weer met een nieuwe, goede reden. Deze keer zijn Hendrik Willemyns & John Roan naar Afrika getrokken om er met Nigeriaanse muzikanten samen te werken aan een dansplaat die volgens de band, het midden moet houden tussen Het Verleden, De Toekomst en de Midlife Crisis.  Na een zomerse en succesvolle tussenstop op de Lokerse Feesten - zakt Arsenal af naar de AB met een nieuw geluid, nieuwe songs en een vernieuwde band.

 
IN DE PERS

Het Nieuwsblad: ‘De winnaar op de Lokerse Feesten is Belgisch, swingend en opnieuw klaar voor grootse dingen. Arsenal speelde een exclusieve festivalset in ‘hun’ Lokeren. Ze kwamen, zagen en overwonnen.’
 
AB WEETJE
Arsenal mag 19 – keer op keer – uitverkochte AB shows afvinken sinds hun ontstaan. Goed voor om en bij de 35.000 bezoekers. Dat noemen wij: ronduit indrukwekkend.

Lees meer Lees minder

In de pers Het Nieuwsblad: ‘De winnaar op de Lokerse Feesten is Belgisch, swingend en opnieuw klaar voor grootse dingen. Arsenal speelde een exclusieve festivalset in ‘hun’ Lokeren. Ze kwamen, zagen en overwonnen.’
AB weetje Arsenal mag 19 – keer op keer – uitverkochte AB shows afvinken sinds hun ontstaan. Goed voor om en bij de 35.000 bezoekers. Dat noemen wij: ronduit indrukwekkend.

Video's

Reacties

zoals we intussen van Arsenal gewoon zijn... gewoon een TOPconcert, van een TOPband die er ALTIJD voor gaat! We hebben alweer genoten Arsenal!
jan-debeul
Gewoon Super !
mieke.Vanderstraeten688932
Top concert!
massive1
Arsenal is gewoonweg de max. Telkens opnieuw weten ze ons te verbazen met een fantastische show. We zagen hen reeds meerdere keren op verschillende locaties en telkens was het één groot feest. Maar zoals steeds de feestjes in de AB zijn de beste!!!!! Ook steeds een prima geluid en heel goede organisatie.
mateke
Feestje!!! Wat een avondje
Karien B
John Roan et Hendrik Willemyns sont des alchimistes du son et font toujours vibrer le corps avec des sonorités imparables venues d'ailleurs.
deroissart
fantastisch optreden, wat een feestje!
jelling
Gewoon prachtig, dynamisch en goede ambiance...
proFLOW+ BVBA
Wat een feest! Super optreden.
Miguel.Desaever691418
Super concert. Arsenal TOP !
Sylvie Devinck
Découverte surprenante de l'AB : plus de 115 dB évalués au milieu de la salle, debout : impossible de rester ! Les normes sont-elles respectées ? Concert Arsenal génial comme d'habitude : quel dommage d'entendre ces artistes s'exprimer uniquement en langue flamande dans une salle bruxelloise ....
Mandiaux.Carole555158
Top!
philippe.defloor522515
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify