di 27.11.18

Angèle

+ Yseult

Facebook event Deel Tweet

The next big thing? Dat is Angèle!

Gezien het grote succes van Angèle's concert in AB op 26 november, komt er een tweede concert op dinsdag 27 november!
De Belgische queen of pop zal ook te zien zijn on de Vooruit op 21 november en in Trix op 30 november.
De ticketverkoop voor deze drie nieuwe concerten start vrijdag 29 juni om 10u.

Angèle, dat is humor en zelfspot die je verrast als een vers geschud blik Fanta. Zij staat voor een totaalconcept dat de popzangeres helemaal opnieuw wil uitvinden: ze schuwt de spot en de malaise niet, en creëert een uniek en ongeremd urban universum terwijl ze het beste van haar populaire voorbeelden in zich opneemt.

Nauwelijks 21 jaar jong, en ze is al klaar om de wereld op te peuzelen. En dat die wereld er klaar voor is, is een understatement, want de jongedame zweeft momenteel op een wolk van buzz, met dank aan de sociale media. Eén van haar favoriete speeltuinen is Instagram, waar ze met knotsgekke korte video’s van zichzelf een breed publiek op haar hand krijgt. En hoewel haar palmares nog bescheiden is, gaan ook de pers en professionals gewillig door de knieën. Het moet gezegd: ze is gezegend met een bijzonder mooie stamboom, en niet enkel die van haar familie (vader-zanger, moeder-comedienne, broer-rapper). Na een cursus in de mythische Antwerpse Jazz Pop-studio – ze ging van piano naar zang – leerde Angèle alle kneepjes op de beste leerschool die er is: de cafés waar ze werkte, waar de tooghangers versteld stonden van het lef van een meisje dat van niks bang leek te zijn. Zelfs niet van toeschouwers als rapper Damso of de zusjes van Ibeyi, waarvoor ze al als voorprogramma mocht aantreden op tournee. En dat met haar heel eigen werk; stuk voor stuk onweerstaanbaar zure snoepjes.

 

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Une rencontre inoubliable, une connexion avec le public extraordinaire et un dynamisme sans nom. Yseult en première partie était une découverte très agréable et Angèle nous a livré un concert plein de surprises et extrêmement travaillé dans tous ces détails, des graphismes impressionnant et d'une très belle qualité. Bref, un moment magique et encore plus magnifique par la présence de Roméo Elvis.
Manon.Decroly538272
Un vrai chouette concert ! Quelle énergie sur scène. Angèle contente d'être là et nous aussi :-) Une superbe voix, pleine d'émotions. J'ai adoré !
wolfs
Extra
vincent.revel742872
Nummers zijn live extra catchy
Marleen.Kox743180
Een mooi en sfeervol concert. Een goede afwisseling van hits en andere liedjes, van steviger nummers en zachte songs. Het voorprogramma was kort maar toch leuk.
nele_vdp@hotmail.com
Juste waou, super voix, pleine d’énergie et de douceur à la fois . Superbe texte réfléchis et actuel. Un vrai talent !!!
Sophie.Verbouwens742040
Pracht van een concert, schitterende stem, geweldig klinkend muziek. Angele is de madam van de Belgische pop. En het duet met haar broer Romeo Elvis was magisch.
geert.vandereyken738328
Super Top de qualité tant dans le chant que dans le son et le jeu musical ! Une grande est née !
Nicseute
Fijn concert, super! Van genoten! Support act vond ik maar niets.
dooghe
C"était juste super!!! dynamique, sympa...top
pheuse
Heerlijke pop. Ik wil ook weer 22 zijn! Zoveel energie! Bij het begin was de zang iets minder, maar eens de kop eraf, fijn concert!
cconstandt@hotmail.com
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify