vr 27.11.20

ABnormal - Tsar B (strings)

Facebook event Deel Tweet

Verrassende, intieme show met strijkers

Tijdens dit concert is het dragen van een mondmasker verplicht en zijn enkel bubbels van 1 of 2 mensen mogelijk. Wat als je met 3 mensen wilt komen?  Dan koop je 1 duo bubbel en 1 solo bubbel. 1 van je vrienden zit dan alleen op het balkon. Hetzelfde geldt voor alle andere oneven getallen.

Meer uitleg over de veiligheidsmaatregelen lees je hier

Hoewel Tsar B vooral bekendstaat om haar futuristische, donkere r&b, is ze sinds kinds af aan verknocht aan haar viool. Waar het instrument veelvuldig (al dan niet vervormd) doorsijpelt in haar producties, neemt het in deze nieuwe show volledig de overhand. Zij aan zij met muzikant Trui Amerlinck (Rosa Butsi, Ivy Falls, Another String Quartet) op cello brengt ze een aantal nummers uit het Tsar B-repertoire in een ander jasje. Ballads als Unpaintable en uitgeklede versies van Escalate en Flesh & Bones passeren de revue, maar verwacht je ook aan herwerkingen van David Lang, Arvo Pärt en andere verrassingen. Gegarandeerd zal deze avond ook joùw gevoelige snaar raken.

Lees meer Lees minder

Voor fans van FKA Twigs, Banks, Kelela, Sevdaliza, Abra, Fever Ray

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Meer AB tips voor jou

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om je surfervaring makkelijker te maken, om sociale mediafuncties te bieden (zoals het vertonen van YouTubevideo’s) en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde sociale media-, en analysepartners.
Meer informatie